Fredagsbrev

Vi har i dag haft morgensang i kirken. Det er altid hyggeligt og skønt de gange om året, hvor vi er ovre i kirken og hvor er det også dejligt, at der altid kommer nogen bedsteforældre og forældre og deler oplevelsen med os. Hans Åge Kollerup talte om temaet døden og Halloween.
Susanne havde sidste arbejdsdag på Sundby Friskole i dag. Vi holdt afsked med hende i går, og i dag havde hun en lille ting med til børnene og fik sagt farvel til hver og en. Vi voksne og børnene kommer til at savne Susanne. Vi ønsker hende alt mulig held og lykke på hendes videre færd.
I tirsdags havde vi børnehavens store gruppe med i Udeskolen. De var utrolig dygtige til at være med i skolen og arbejdede så flot sammen med deres ”store ven” fra 0-1 klasse. Også skolebørnene var mega dygtige til at vise deres ven fra børnehaven tilrette og de voksede lige 10 cm. af at blive den store. De lavede bladdyr, og på tirsdag er børnehaven med igen og vi skal forsat arbejde med efterårets blade og frugter.

Vi er nu i gang med Håndværk og design. Faget er delt op i tre faser: 1. Materiale- og redskabskendskab. 2. Forsøgsface. 3. Idé og fremstilling af eget produkt. Det er et meget spændende og nyt fag for både lærere og elever. I år arbejder vi i én stor gruppe med to lærer. Dette gør, at vi kan strukturere timerne på en super god måde. Det første emne er materialet træ og de redskaber som hører til her. Børnene synes det er vældigt spændende og arbejder super godt og meget fokuseret.
5. 6. og 7. klasse har det sidste stykke tid arbejdet med avis og artikler. De skal i næste uge skrive en artikel om noget ved Sundby. Det er rigtig spændende, hvad de kommer frem til.

Vi har fået 36 ansøgninger, som vi har nærlæst og studeret og vi er kommet frem til 5 kandidater som vi har indbudt til samtale på lørdag. Vi syntes at der har været meget spændende og temmelig svært, da der var rigtigt mange kvalificerede og spændende ansøgere. Det er selvfølgelig et luksusproblem, som vi glade for. Vi håber at have en afklaring på dette først i næste uge.

God weekend

Hilsen Astrid