0.-3. klasse har været i Bjergby for at se en professionel teaterforestillingen ”Ordet på Bordet” Stykket handlede om, at man skal forfølge sine drømme.

0-1 klasse arbejder med stamtræ, hvor vi laver vores eget stamtræ ud af naturmaterialer og sætter vores egen familie på vi snakker om hvor vi kommer fra.

5.-7. klasse har lavet avis i bloktimerne. De har skrevet artikler om emner fra Sundby, som interesserede dem. Det er der blevet et fint lille blad ud af. ”Sundby Bladet” blev det døbt. Det blev der nogle gode og relevante artikler og interview af forskellige mennesker og erhvervsdrivende i Sundby ud af.

Vi er startet med forældresamtalerne i 5.-7. klasse. Resten af klasserne følger efter her hen over de næste par uger.

6.-7. klasse sælger småkager, og der kan bestilles frem til på mandag. De koster 20 kr. pr. bøtte. Småkagerne kan betales både kontant og via MobilPay til 20825714 ( Heidi Engholm). Det er dejligt, at der allerede er kommet rigtig mange bestillinger, men der er kapacitet til endnu flere. Bestillingssedlerne er delt ud i hele byen, og der er kommet mange fra byen forbi med bestillingerne. Det resulterer, som en sidegevinst, med mange gode snakke med folk, vi normalvis ikke ser på skolen.

Rigtig god weekend

Hilsen Astrid