Så er udsmykningsugen ved at være til ende, og vi glæder os rigtig meget til at vise det frem for jer i morgen til fernisering kl. 12.00. Der er mange flotte produkter klar til fremvisning, men nogle af tingene lader vente på sig. Alle elever har lavet glaskunst, og der har været lidt udfordringer i forhold til brænding af pladerne. Til gengæld har vi lært en masse om glas og brænding, så næste gang vi skal være kreative med glas, bliver det tip top. De sidste af produkterne kommer op i løbet af næste uge.
Børnene har arbejdet på kryds og tværs hele ugen, og de er bare helt fantastisk dygtige til at arbejde sammen på tværs af alder og klassetrin.

Emnet for ugen har været insekter. Derfor har eleverne blandt andet lært om, hvad der kendetegner et insekt. Flere børn var overraskede over, at en edderkop fx ikke er et insekt. Men udover det faglige, har eleverne lært noget andet, der er lige så vigtigt. Der er nemlig opstået venskaber og nye relationer. Vi oplevede flere gange i løbet af ugen, at børn, der ikke plejer at lave legeaftaler, gik med hinanden hjem efter skole. Det er simpelthen så dejligt, og det viser os netop vigtigheden af disse uger.
Hele ugen har vi startet med morgensang, og det har givet en dejlig start på dagen. Vi har lært mange nye sange, og blandt andet sunget sange om insekter.

Derudover er skolegården blevet tegnet op igen, og børnene kører allerede rundt på den fine nye bane. Det er virkelig blevet godt. Tusind tak til Michael og Stefan for hjælpen.

På tirsdag den 4. september tager 0.-4. klasse på bondegårdsbesøg i Erslev. Vi skal med bussen frem og tilbage, men det er indenfor normal skoletid. Alle eleverne skal medbringe en turtaske med mad og drikkedunk og tøj efter vejret, da vi jo er ude en stor del af dagen. Da vi skal være i en kostald, er det nok en god idé, hvis eleverne ikke har deres nyeste tøj på denne dag.

HUSK, at vi kører sponsorløb i morgen fra klokken 13 -15. Vi glæder os til at se jer og børnene suse rundt samtidig med, at vi hjælper hinanden med at tjene penge til vores lejrtur.

Vi glæder os til at se jer i morgen.