Fredagsbrev uge 8.

Vi har i dag haft Åben Morgensang, hvor Ole fortalte eventyret om ”Pompaiopossa med den lange næse”. Selvom at jeg har sagt det mange gange, siger jeg det gerne igen. Det er utrolig dejligt og rigtig hyggeligt, når det er mange forældre, bedsteforældre og andre som finder tid til at komme til morgensang; og det var lige sådan det var i dag. Skønt at se jer.

I går havde vi lasagnefest med de kommende trærødder, 0. og 1. klasse. Det var en rigtigt god aften, hvor vi spiste, hørte fortælling og legede sammen, men vigtigst af alt. Vi voksne fik snakket rigtig meget og vi fik sat hoveder på hinanden. De nye børn og deres forældre fik mødt de børn og deres forældre, som de skal være sammen med i indskolingen. Det vil vi gøre til en årlig tilbagevendende begivenhed, sådan at de nye kan møde dem der går i indskolingen og allerede her kan skabe en relation.

Husk at vi har flyttet teater til uge 11 og 12. Vi har premiere den 22. marts kl. 18.30.
Men vi mangler stadig nogen til nedtagning af scene lørdag d. 25. marts.

Tirsdag var i denne omgang sidste dag med madordning. Mange tak for mad til forældrene og børnene i 7. klasse, som har stået for den dejlig mad i alle ugerne. Jeg syntes, at det er skønt at være fri for at smøre madpakke den ene dag om ugen.

I onsdags havde vi besøg af elever fra efterskolen i Skyum, som i forbindelse med den idrætsinstruktør uddannelfredagsbrev uge 8se de får på Skyum skal ud og undervise børn og unge. I løbet af dagen havde de alle klasser til leg, gymnastik og boldspil i salen.

God weekend
hilsen Astrid