I Børnehuset er der fire børnegrupper:

“Tumlebillerne”  0 – 2,9 år
– De små               4 børn
– De store             4 børn

”Minilopperne” – De 3 årlige

“Spillopperne” –  De 4 årige

“Krudtuglerne” – De 5 årlige

Børnehuset åbner kl. 6.15, hvor vi spiser morgenmad sammen og børnene vælger frit, hvor de vil opholde sig.

Klokken 7.00 tages morgenmaden ud, og ca. kl 8.30-9.00 er de tre grupper fordelt med deres voksne.

“Tumlebillerne”:  Kl. 9.00 er der formiddagssamling, hvor de bla. synger, har bordteater eller leger lege med deres “kufferter”. Herefter spiser de formiddagsmad og går i gang med formiddagsaktiviteterne – leg på legepladsen, cykelture/gåture i nærmiljøet, Tons og Tuml i gymnastiksalen, musik og bevægelse, kreative aktiviteter. Nogle børn får deres formiddagssøvn. De spiser kl. 11.00, og derefter puttes børnene i deres barnevogne. Børnene tages op, når de vågner og får eftermiddagsmad.

“Minilopperne” og “Spillopperne”: Først på formiddagen spiser de formiddagsmad og holder samling. I løbet af formiddagen være mange forskellige aktiviteter: lege på legepladsen, madlavning, udflugter, cykelture, kreative aktiviteter, Tons og Tuml i gymnastiksalen, sang og musik.

Der er frokost ca. kl. 11.00 og derefter går børnene på legepladsen eller hvis der er behov for en eftermiddags søvn , puttes de inde på madrasser eller i barnevognen.  Børnene spiser deres medbragte madpakke til eftermiddagsmad. (Der er stadig fuld forplejning indtil barnet er 2 år og 9 måneder)

“Krudtugler”: Først på formiddagen spiser de formiddagsmad og holder samling. I løbet af formiddagen vil der være mange forskellige aktiviteter: lege på legepladsen, madlavning, udflugter, kreative aktiviteter, Tons og Tuml i gymnastiksalen, sang og musik, og aktiviteter i samarbejde med skolen.  Børnene spiser deres medbragte madmappe til eftermiddagsmad.

Klokken 15.30 samles alle igen for at være sammen indtil Børnehuset lukker kl. 16.45.