1. Fredags/ søndagsbrev uge 34

Mange tak for hjælpen til en flok fantastiske arbejdsomme børn og voksne som hjalp til i ”opvasken med mening” på kulturmødet torsdag, fredag og lørdag. Jeg tror godt, at jeg tør sige, at det var en succes med den opvask. Vi kom både i P4 og i P1 og så fik børnene vildt meget ros og mange smil, både af de voksne som de gav kopper til kaffe, som kunne købes andre steder, Og af de der fik et glas og en tår vand ved den opstillede vandpost. Tænk at der har været 30000 gæster forbi, jeg tror næsten, at de flest var forbi os i opvasken “bare” for at fortælle, hvor gode og dygtige børnene var Men der blev også både tid til en god friskole snak, snak om bæredygtighed, genbrug og alt mulig andet. Så min gamle mormor fik  ret igen ” man snakker nu så godt over en opvask”.
Vi arbejdede også med verdensmålene først på ugen, og det kom der en lille film og nogle plancher, som vi udstillede på kulturmødet ud af. Den næste tid kommer plancherne til at stå fremme på skolen, så I kan se dem.

I morgen skal 5-6 klasse med Thy-Mors energi til Tangeværket til en rigtig spændende energidag. Det kan de godt glæde sig til.
Der er forældremøde på tirsdag for alle klasse 19-21 det er ½ delen af 2-3-4 klasse der bager. Husk at kalenderen på hjemmesiden er opdateret, og bage/ hjælpeplan er også lagt ud. I kan følge med i kalenderen og vi retter den løbende til. Det er muligt at få en notifikation, når vi ændre i kalenderen, så I kan følge med.

2.-4. klasse har lavet en flot konvolut med sommerminder. Dem har eleverne fået fremlagt for hinanden i løbet af ugen, og det har været hyggeligt at tale om, hvad de har lavet af sjove ting i ferien.
Derudover har vi knoklet i danskbøgerne, og i næste uge starter vi op med ugeskema igen.

Vi har skolebytte lejr i uge 36, fra tirsdag til fredag. Børnene får seddel med hjem på mandag.

Forsat god Søndag, det der nu er tilbage af den.

Hilsen Astrid