Så er vi ved at være klar til at springe i teater. Vi glæder os. 5-7 klasse og Ole har skrevet på livet løs de sidste to uger og der ligger nu et færdigt teaterstykke med sange, replikker og musik. Det syntes vi andre voksne godt nok er helt fantastisk flot!

I næste uge er det emneuge-mødetider hver dag fra 8.30 til 13.15, men vi ved også, at som ugen skrider frem, vil det blive nødvendigt med længere dage. Derfor må 5.-7. klasse forvente, at de vil få dage, hvor de ikke er færdige til kl. 13.15. Derimod vil de små i 0.-2. klasse hver dag have fri senest kl. 13.15.admin-ajax

0.-1 klasse spiste i torsdags deres karse spireforsøg på dejlige æggemadder, hvor de også øvede sig i at læse og lave læsefidusens opskrifter.

2.-4. klasse skriver også på deres del af teaterstykket og det bliver så godt. Derudover har vi arbejdet med Astrid Lindgren.

Endnu en gang husker vi jer på, at det er onsdag d. 22. klokken 10.00 at vi har generalprøve og klokken 18.30 at den store premiere løber af stablen. Og vi glæder os til at dagen oprinder.

rigtig god weekend til alle

Hilsen Astrid