Så gik endnu en uge. Det går godt nok stærkt. Tænk det kun er en måned siden vi startede efter juleferien. Det har været en travl uge. De ældste har skrevet projekt på livet løs. Nogle har skrevet hjemme og mange har brugt ugen på skolen. Deres valgte emner spænder vidt. Lige fra unges brug af sociale medier, spiseforstyrrelser, E-sport og meget, meget mere. De har alle godt, og koncentreret, med deres emne. Vi glæder os meget til at høre deres fremlæggelser. Det går en del af næste uge med. 0.-5. klasse har arbejdet med Grønland. Børnene har lavet fakta-kort, 3D billeder, sælbilleder og ikke mindst; igloer i sukkerknalder. Der blev nok også spist en enkelt eller to. Det hele bliver udstillet i løbet af næste uge. I næste uge fortsætter vi med Grønland i bloktimerne. Ellers følger vi de almindelige skemaer. På Forældreforum ligger der masser af billeder fra ugen. fredagsbrev, 5

Idag, fredag, har vi været i kirken, hvor vores nye præst, Hans Åge Koller, fortalte om alle børnene der skulle skamme sig, fordi de blandt andet ikke kunne huske, hvornår den svenske konge, Karl den 12 var død. Hvis man ikke kunne det, man havde lært udenad; ja så skulle man stille sig hen i hjørnet og skamme sig, og så var der desuden ingen belønning. Det synes Pippi var uretfærdigt, så hun tog sagen i egen hånd, sagde læreren imod, overhørte selv børnene og alle børn svarede rigtig og der var heldigvis belønning til alle. Sådan er det heldigvis ikke på vores lille skole. Overhøring og udenadslære kommer man ingen steder med, og ingen har noget at skamme sig over. Jeg har skrevet det mange gange før, men skriver det glædeligt igen og igen. Hvor er det dejligt at se både forældre og bedsteforældre både i kirken og til boller og kaffe på skolen bagefter.

Noa og Niklas er stoppet her på skolen. Vi har været glade for at have dem på skolen og ønsker dem alt muligt held på deres nye skole.

På torsdag skal 0.-4. klasse til Bjergby Friskole og se teater. Vi er hjemme på skolen til normal tid.

I uge 7 sker der en masse for børnene på biblioteket, blandt andet kreativ værksted og smølfejagt. Den 11. februar er der Kamæleonskoncert med Drums Across i Støberisalen. Se de vedhæftede billeder.

IMG_0491IMG_0492

God weekend til alle