I denne uge har vi både haft hagl, regn og dejligt snevejr, som afstedkom både snemandsbygning og en rask lille sneboldkamp. Det var skønt med sne og det må der gerne komme rigtig meget mere af. Det betyder også masser af vand og sjap, og det kan ses meget tydeligt på gulvet og i garderoben; og ikke mindst på børnenes tøj. Derfor er det vigtigt, at der er masser af skiftetøj i garderoben, da børnene er ude hver dag.

Vi er så småt ved at være klar til jul. På mandag skal vi i kirken med Linda og øve en sidste gange inden juleafslutningen tirsdag aften. Mandag og tirsdag, går med klassedage og tirsdag skal vi julehygge i klasserne. Lærerne sørger for ”godter”. Jeg gentager lige programmet for juleafslutningen her. Vi hygger i klasserne. Tirsdag den 19. holder vi alle fri klokken 12.00 for at mødes igen i kirken klokken 19.00
Program for juleafslutning tirsdag den 19. december:
19.00 Gudstjenesten starter
• Alle børn optræder med Linda
Ca. 19.45 Tilbage på skolen med kaffe og kringle
Ca. 20.30 Vi mødes i gymnastiksalen, hvor vi synger ”Dejlig er Jorden” og ønsker hinanden en glædelig jul.
Herefter juleferie frem til og med onsdag den 3. januar.

Rigtig god weekend

Astrid