Endnu en begivenhedsrig uge lakker nu mod enden.

Mandag havde 0.-3. klasse en rigtig god tur i teater, hvor de så stykket om Mimbo Jimbo. Det var en god tur, hvor der også blev tid til hygge og leg. Mens de yngste var afsted tog de ældste en tur i svømmehallen, hvor der blev plasket på livet løs.

I udeskole arbejdede de yngste, tirsdag, med vejr og vind. Eleverne skulle sætte ord på, hvilket vejr, der er godt vejr. Det var der delte meninger om, og det gav anledning til en spændende snak om, hvornår regn og blæst faktisk kan være både sjovt og nødvendigt. Der blev også arbejdet i små grupper på tværs af årgangene, hvor der skulle løses forskellige opgaver. Emnet fortsætter vi med i næste uges udeskole. Torsdag havde vi fornøjelsen af at have alle elever med i udeskole. Solen skinnede, og alle var i højt humør. Dagen startede med en omgang stratego. Herefter blev eleverne delt i grupper – små og store sammen. De skulle på jagt efter forårstegn, og hvert fund udløste en ingrediens, så grupperne til sidst kunne lave kryddersmør og fladbrød over bål.

0. – 1. klasse har haft en uge uden ugeskema. Vi har alle arbejdet med efteraberne (C, Z, X og Q) samt rim og remser. Vi fortsætter med rim og remser i næste uge, men hvor det er indlagt i ugeskemaet. Da 0. klasse nu er igennem alle bogstaverne, tager vi snarest hul på den første læsning, som de glæder sig rigtig meget til. 1. klasse er i fuld gang med læsning, og det er skønt at se de der bliver læst derhjemme.

I 5, 6 og 7’ende klasse har vi i denne uge arbejdet med filmanalyse og filmiske virkemidler. Alle har arbejdet i grupper og det har været en stor succes og alle grupperne er kommet frem til et super godt resultat. Det vil være en stor hjælp til de store hvis de blev oprettet som brugere på biblioteket, da vi derigennem kan låne lydbøger på ereolen. I denne uge er 4 og 5 klasse også blevet færdige med emnet middelalderen, dermed har vi nu haft gennemgang af jernalderen, vikingetiden og middelalderen.

Det blev desværre også ugen, hvor vi måtte sige farvel til Ninna, der af personlige årsager er fratrådt sin stilling som skoleleder. Jeg håber på Jeres opbakning i min tid som konstitueret skoleleder, og jeg ser frem til de nye udfordringer.

Info: De sidste par uger har været præget af kulde og regn. Vil I ikke tjekke jeres børns garderober og sørge for varmt overtøj og skiftetøj. Sæt allerede nu kryds i kalenderen fredag den 20. marts, hvor vi har åben morgensang.

/Kathrine