Vi er i fuld gang med teater. Stemningen er fantastisk god og der er travlhed på hele skolen. I musik spiller teaterbandet for fuld udblæsning og der bliver øvet sange. Der bliver lavet smukke kostumer, så vi ikke er i tvivl om, hvor i verden vores stykke foregår. I gymnastiksalen bliver der øvet og øvet og øvet. Det er især spændende for de små at komme ind på scenen, hvor lys og lyd giver den helt rigtige teaterstemning.
Vi glæder os rigtig meget til at vise jer alt det, vi har knoklet med næste torsdag.

Husk at vi på torsdag spiller hele to gange. Generalprøve kl. 10:30 hvor også børnehaven er inviteret. Her er bedsteforældre og alle andre som kunne tænke sig at se stykket meget velkommen.

Kl. 18:30 har vi premiere for alle.

Husk at det er 0.-1. klasse der bager, så der er kage og kaffe til både premiere og generalprøve.

Mandag skal 0.-3. klasse til Levende Musik i Skolen på Ørding friskole. Vi kører fra skolen kl. 12 og er tilbage igen ca. klokken 14.00.

Vi har haft en vandskade i lærerboligen, så derfor er der noget mere aktivitet på skolen både om morgenen og om eftermiddagen da alle SFO-børn er i skolen, da de lige i øjeblikket ikke kan bruge sfo`en. Der er heldigvis ikke sket noget i sfo´en men vi mangler stadig vand og stabilt elektrisitet. Så snart det igen er fikset, kan børnene igen flytte tilbage i SFO´en. Der varer forhåbentlig ikke så længe.

God weekend

Hilsen Astrid