I denne her uge har der været meget stille på skolen. 5.-6. klasse hygger sig efter sigende i København og 8. klasse er i fuld sving med praktik. Det betyder, at det kun er eleverne fra 0.-4. klasse, der har fyldt gangene i denne uge.

Torsdag var 1.-3. klasse i Nykøbing kirke, hvor de skulle give koncert sammen med Sille Grønbæk og en masse andre skolebørn. De var simpelthen så dygtige, og koncerten blev en succes. Bagefter blev der også tid til en tur på biblioteket, hvor vi, ud over at hygge os, fik lånt lidt bøger med hjem til læsebånd.

I mens hyggede 0. og 4. klasse sig hjemme på skolen med at bage boller og kage. De så også Gummi Tarzan, fordi de forinden havde fået bogen læst højt.

Tusind tak til Isac’s far, der hjalp til med kørsel.I løbet af ugen har 2.-4. klasse arbejdet videre med deres emne om alfer. Efter deres arbejde med personerne i familierne, skulle eleverne bygge deres alfehjem. Vi glæder os til at arbejde videre med emnet i næste uge. I de fleste timer har der været to lærere på i løbet af denne uge, da Anne og Alla jo ikke skulle have de store elever. Det betyder, at der er blevet givet en ekstra skalle i blandt andet morgenlæsning. 0. – 1. klasse arbejder generelt med læsning lige nu. 1. klasse har virkelig godt styr på læsningen, og de nyder at kunne hjælpe 0. klasse, som stadig knokler med at knække læsekoden.

God weekend 🙂