De sidste fem uger har vi skrevet teater, lavet kostumer, rekvisitter, spillet musik og spillet teater til den helt store guldmedalje. Vi er så stolte over det resultat vi sammen fik lavet. Børnene har været meget engagerede hele vejen igennem og knoklet med den store opgave det er at lave teater og få det hele til at spille sammen i sidste ende. Det var dejligt at se så mange til både bedsteforældre, forældre og andre interesserede til  generalprøven og premieren i onsdags.

I næste uge vænner vi ikke tilbage til det normale skema. 5. og 6. klasse tager på tur til København sammen med Astrid og Ole. 5. og 6. klasse skal med toget fra skive. Toget kører kl. 10.21, så husk at være der i god tid. Og husk også at vi stiller uret til sommertid

Emneuge i uge 13 + mandag i uge 14.

mens Ole og Astrid er i København  har resten af skolen faguge i fagene  naturfag og engelsk.

Alle møder hver dag klokken 8.30 og går hjem klokken 13.15, undtagen fredag hvor alle har fri klokken 12.30.

både mandag den 27. marts og den 3. april  skal 0,1,2,3,4,7 klasse  til svømning. Husk derfor badetøj.

Torsdag skal alle have tøj på efter vejret og huske en turtaske, madpakke og drikkedunk.

Alle skal hver dag have penalhus med både blyanter og viskelæder, opladet iPad og madpakke med.

Vi har for at stykke tid siden sendt et brev hjem til jer, hvor I har mulighed for igen at købe sweatshirts og t-shirts. Sidste frist for at bestille er på fredag d. 31 marts. Trøjerne kan stadig prøves på lærerværelset.

Der er desværre fundet lus, så vi vil bede jer om at få jeres børn tjekket i weekenden, så vi hurtigt kan komme af med dem igen.

Rigtig god weekend

Hilsen Astrid