Sikke en herlig uge, det har været. Vi er blevet beriget med 5 nye herlige, små poder som allerede er mega dygtige til at være med til morgensang og fortælling og være ude at lege i frikvarterne. Jeg bliver bare så stolt, når jeg ser, hvordan de større børn har taget imod de små, og hvordan de hjælper dem både i frikvarterne og når de kommer forbi dem. De husker at spørge: Hvordan har du det? Har du brug for hjælp? osv. Det er så skønt som voksen at være vidne til. Det fortæller mig, at vi alle her er en del af et større fællesskab, hvor vi tager os af hinanden. Alle trærøddernes forældre er i år nye forældre. De har godt nok været i børnehaven, men det er en stor omvæltning at blive en del af en skole og sende sit barn i skole; også selv om de har været en del af huset, er alt nyt. Vi glæder os til at lære børnene og deres forældre at kende endnu bedre.

Torsdag var trærødder og 0.-1. klasse ude. Vi havde base i Frejas hus, hvor vi startede dagen med at farve æg over bål. Vi legede en trolde leg og så var det madpakketid. Dem spiste vi i Frejas hus. Over middag var vi på påske løb sammen med 2.-3.-4.-5. klasse i blandede grupper. Depåskeløbt var hyggeligt at løse opgaver og til sidst  fandt vi også påskeægget.

I ugen efter påske skal trærødder til 2 klasse i teateret torsdag kl. 9.30 i Øster Jølby, er der nogle der kan hjælpe med at køre?

Husk 7. klasse skal bage til generalforsamling tirsdag den 25. april

Rigtig god påske