Foråret er nu forhåbentlig kommet godt i gang, og påsken står for døren. Med forårets komme venter også skolens generalforsamling torsdag den 25. april 2019 kl. 19.00. Der er sendt indbydelser ud i onsdags – enten omdelt i postkasserne eller via mail til forældrekredsen, hvis I, mod forventning, ikke har modtaget indkaldelsen, må I gerne lige give lyd. Der vil som altid være et dejligt kagebord, og det er 8. klasses forældre der bager. Vi håber, at I møder talstærkt op.

I denne uge har 8. klasse prøvet at skrive en projektopgave, og de har haft stor frihed i forhold til mødetider og tilstedeværelse. Nogen har været her hele tiden, og andre har været her, når de skulle arbejde på deres produkt eller have vejledning af en af lærerne. Det har været rigtig spændende at følge med i deres projekt og den proces og arbejds iver, som de har lagt for dagen.

5. og 6. klasse har i denne uge skrevet opgave med det overordnede emne udvikling. Underemnerne valgte de selv – blandt andet bilens udvikling, computerens udvikling osv. De har arbejdet stenhård og meget koncentreret, og det er der kommet nogle rigtig gode opgaver ud af.

8. Klasse har samtidig skrevet projektopgave med de overordnede emner “Tiderne skifter” og “En jord, forskellige verdener”. De har også afleveret nogle flotte opgaver med dertilhørende produkter, så nu ser vi meget frem til fremlæggelserne, som bliver afholdt efter påsken.

Trærødderne og 0. klasse har haft en rigtig god uge. Trærødderne øver sig stadig i det at gå i skole, men de klarer det bare så flot. 0. klasse har haft fokus på læsning i denne uge, og de har hver fået 2 læsebøger med hjem til ferien. I dag, fredag, har vi læst og snakket om, hvorfor vi egentlig har ferie og historien bag. Til sidst havde vi hørt, at påskeharen havde været på spil, så vi gik på jagt rundt om skolen efter chokoladepåskeæg, som blev nydt i den dejlige forårssol.

2.-4. klasse er efterhånden færdige med deres alfe-emne. Der er nu lavet små præsentationsvideoer af familiemedlemmerne, og der er skrevet en eller flere historier om en dag i deres familiers liv. Efter påske afslutter vi med fremlæggelser.

I udeskole har eleverne igen været på forårsjagt, og denne gang var der endnu flere spændende ting at finde i naturen. Derudover er der blevet ordnet højbede og lavet forspiring til vores nye mistbænke.

God påske til alle

Hilsen Astrid