Musikfestival: Vi har valgt at flytte musikfestivalen til den 2. juni og vi glæder os allerede, men husk at sætte et nyt stort X i kalenderen den dag.
Trærødderne og 0. klasse har arbejdet med Den Lille Rødhætte i bloktimerne i denne uge. De har lavet deres eget vendespil og genfortalt historien ud fra billeder med deres egne ord.

I udeskolen samlede vi skrald rundt omkring i Sundby. Det var vildt med de ting vi fandt. Store metalstykker, hjulkapsler og flasker/dåser i massevis. Det undrede børnene, at alle de ting lå rundt i vores natur. Det gav en anledning til at tage den gode snak med børnene om, hvordan vi passer bedst på naturen og miljøet. Til sidst blev alt samlet og sorteret, hvilket der næsten gik helt sport i. En dejlig dag i høj solskin.
Mens vi andre samlede affald ind, var Kathrine og Astrid på skolemesse i Århus. Derfra fik de masser af ny inspiration, foredrag og nye undervisningsmaterialer med hjem.

I løbet af ugen kommer den nye kalender på hjemmesiden, som vil blive ajourført løbende af Ole og Casper, når der kommer ting i kalenderen, så vi slipper for den i papirform.

Kim har i dag været forbi og have vikartimer. Det nød børnene i fulde drag, og hvis han var i tvivl om, at de savner ham, så ved han det nu.6-7 klasse har malet et stort træ på væggen i klassen. De har taget nogle rigtig flotte billeder og hængt det på træet – det er super flot.

0. klasse har i dag læst i helt nye lydrette læsebøger, og de kunne næsten helt selv. I den kommende tid, skal vi øve læsningen endnu mere.
1. klasse arbejder med Fandango, hvor de har hørt en bog om den ret frække dreng Vitello. Det arbejder vi videre med i næste uge.
2.-3. klasse arbejder fortsat med handlingsbroen, og har i denne uge set et eventyr, som inspiration til deres eget skriveri.
4. Og 5. Klasse arbejder stadig med film i bloktimerne, og de er nu gået i gang med at arbejde med Æblet og ormen. I idræt har de spillet rugby. De gik til den og havde nogle gode kampe om bolden, samtidig var de rigtig gode til at passe på hinanden.

6. og 7. Klasse har tankerne på konfirmation til den store guldmedalje.

Der er stadig rigtig mange som ikke har idrætstøj med. Det vil vi gerne have, at I sørger for, at de har.

Det er varmt ude nu, så det er meget vigtigt, at I sørger for at give jeres børn noget vand med, så de kan holde væskebalancen. Husk også solcreme hjemmefra, SFO’en supplerer op, når de kommer derover.

Husk at det er 6- 7. klasse der bager til generalforsamling.

God weekend

Hilsen Astrid