Vi startede ugen med at deltage i et projekt omkring oprydning langs Limfjorden. Der skal undersøges hvilke typer affald, der ligger på strandene, og hvor det kommer fra. Vi gik fra havnen og hen til Skårhuset, og hold nu op, hvor blev vi chokerede over, hvor meget affald der ligger på stranden. Vi fandt blandt andet en masse plastik, bildæk, flamingo og jern. I alt blev der samlet over 80 kg. skrald på den korte strækning. Som tak for hjælpen fra Limfjordsrådet og Miljøstyrelsen fik vi en masse lækker chokolade, som eleverne fik uddelt efter sortering og vejning af affaldet.

Mens de yngste elever ryddede op på stranden, havde 6.-8. klasse tysk hele dagen. De læste en tekst om Brødrene Grimm. Der blev også set en tysk film, og nu er de begyndt at læse den Bestøvlede kat på tysk. Altså er vi nu i gang med et eventyr af Brødrene Grimm.

I 0.-1. klasse har vi arbejdet med geometriske former, hvor eleverne har lavet nogle rigtig flotte figurer ud af geometriske brikker. Vi har også fået lavet vores drivhuse færdige, som nu hænger så fint i vinduet i klassen. I vores drivhuse har vi plantet pral-bønner til for-spiring. 0. – 1. klasse har ikke fået nye sider for i deres læsebog, men de kommer igen i næste uge.

I 2. – 4. klasse har vi arbejdet videre med billedromanen Det satans ukrudt. 4. klasse er i gang med at skrive deres egen afslutning på historien, hvor de skal forholde sig til skrivestilen. 2.-3. klasse har lavet personkarakteristik over de forskellige personer i historien, og fremlagt for resten af klassen. I næste uge genoptager vi ugeskema.

Til morgensang har den virkelig fået gas i denne uge, med nye sange som “Danmark gennem tusind år” og “Det levende ord”. Eleverne synger simpelthen så godt med. Det er dejligt at mærke den smittende glæde, som kan mærkes gennem hele dagen.

Vi ønsker Jer alle en god store bededag og weekend.

/Personalet.