I den forgangene uge har vi haft generalforsamling. Mange tak til alle jer som fandt vej her om i tirsdagen. Jeg syntes personlig, at det var en rigtig god generalforsamling med mange gode og konstruktive ytringer. Det er vigtigt, at vi holder gang i diskussionen om, hvad det er for en skole vi har og gerne vil have. Og ikke mindst hvordan vi gør den endnu bedre og får flere til at bakke op; bl.a. i forhold til den gode fortælling ude i verden, som er den bedste reklame vi kan få, og som kan få andre til at vælge os til. Så fortæl de gode historier hver gang muligheden byder sig, men også i hverdagen. Hvordan får vi flere fra byen til fx at komme til morgensang, og fortælling; også når man ikke har børn her. Jeg vil igen gerne sige at alle, uanset om de har børn, børnebørn eller andre relationer til skolen, altid er velkommen til morgensang, og vi har altid kaffe på kanden på lærerværelset.

Nye i bestyrelsen er Michael Neess, som er far til Mathilde i 1. klasse, og Peter Kibsgaard som er far til Mads i 1. og Mie i 2. klasse. Velkommen til jer begge. Ud af bestyrelsen gik Klaus Sørensen og Tina Tanghus. Klaus har siddet i bestyrelsen i tre år og Tina har siddet i bestyrelsen i 6 år. De skal have kæmpe tak for det arbejde, de har lagt i skolen og i bestyrelsen gennem årerne. Vi håber, at Tina stadig vil blive ved med at kordinere mad til arbejdsdagene og boller til morgensang.

Bestyrelsen konstituerede sig som følger: Bestyrelsesformand: Johnni Borggaard, Næstformand: Lotte Hyllested, Kasserer: Maria Nederby, Sekretær:  Karin Kibsgaaard, Praktisk : Michael Neess, Peter Kibsgaard, og Henrik Holmgaard.

I denne uge har trærødderne, 0. og 1. klasse arbejdet med Pippi Langstrømpe. Vi er ved at lave figurer, som vi skal bruge til at lave små fortællinger om Pippi. Torsdag var vi på biblioteket i Nykøbing. Her fik vi en historie og blev vist rundt. Vi lånte bøger, som vi nu vil til at læse i. Trærødderne lånte bøger, som deres store ven vil læse for dem på tirsdag.

2.-5. klasse laver vandmøller i udeskolen. Forhåbentligt bliver der solskin i næste uge, 18156906_10211578543674618_5335677295479968988_nså vi både kan få afprøvet solovnene fra sidste uge og pladre lidt i vand med vandmøllerne.

Vil I være søde at tjekke jeres børns garderobe så der er ekstra tøj. Husk at der endnu er brug for overtræksbukser/termobukser.

God Weekend hilsen

Astrid