Vi har været så heldige at få 50 kvadratmeter planter til udplantning på vores grund, det er en del af krible krable projekt og er støttet af Nordea fonden. Bag Krible Krable-projektet står Naturvejlederforeningen, der samarbejder med DR Ramasjang. Planterne som vi har fået er rigtig gode til at tiltrække krible krable dyr, og vi glæder os til at følge planter og de små dyr hele sommeren. Børnene elskede arbejdet med at plante planterne ud og de insisterede på at der blev taget billeder af deres sorte fingre.

Trærødder og 0. klasse har i ugens løb arbejdet med trafik og skilte. Det fortsætter vi med at øve, især de skilte som vi ikke støder på dagligt. Vi øver os rigtig meget i at række hånden op, vente og lytte på hinanden. Det kan være svært når man sidder med svaret, men vi øver os 🙂

I udeskolen har trærødder til og med 3 klasse arbejdet med planter. Tirsdag plantede vi bønner i syltetøjsglas for at følge deres udvikling, både når de står i sollys og i et skab. Torsdag lavede vi vores mini biotoper af planter doneret af Nordea Fonden.

7. klasse er begyndt at læse bogen Supernova. Som handler om tabertrioen Søren, Sten og Lukas fra Gyllev, en lille gyllelugtende flække. Hvor man til bal har større chance for at få en på hovedet end at finde sig en kæreste. Efter de første par kapitler var børnene helt fanget i den.

Vi har fyldt alle vores plantekasser, rundt om på skolen med biotop, hvor der kan komme en masse dejligt krible krable liv.

I søndags blev Lukas, Philip, louise og Katrine konfirmeret i Sundby Kirke et stort tillykke til dem alle. I mandags holdte 6-7 klasse fri for at tage på blåmandag de var i Fårup sommerland og efterfølgende på skolen hvor de spiste pizza og overnattede. De havde en rigtig dejlig dag.

God weekend

Hilsen Astrid