Fredagsbrev uge 18

Vi har i dag haft åben morgensang og der var rigtig mange som denne morgen valgte at komme. Det er fantastisk dejligt, både for børn og voksne, og jeg håber, at de der var med nød fortællingen og morgensangen; og ikke mindst de fantastiske boller, som var bagt, og den uformelle snak rundt om kaffebordet.

Vi har sendt et brev med børnene hjem ang. Musikfestivalen og vi modtager med kyshånd:

Gaver til fiskedam: Små gaver, gerne brugte men hele.

Gaver til tombola: Her modtager vi gerne diverse gaver fra firmaer, familie og venner. Vi vil gerne have hjælp til at hente de gaver, som børnene får samlet ind rundt på øen.

Gaver til aktion: Vi kunne godt tænke os, igen i år, at prøve at få en aktion op og stå med Kim som auktionarius. Men det kræver nogle lidt større donationer. Her har vi virkelig brug for jeres hjælp for dette kan eleverne ikke selv klare. Kender I nogle virksomheder, der kunne være interesseret i at have deres navn med i sådan en aktion.

Vennetjenester: Vi vil igen i år have skrivebøger til festivalen. Til dette har vi brug for gode gerninger, som I giver til hinanden. Det var der mange der fik glæde af. Legen går ud på, at man giver et gavekort på f.eks. en lagkage, tilbyder at slå græs, eller køre et læs affald væk osv. Så vil det være muligt at vinde disse gode gerninger til festivalen. Gavekortet kan printes ud eller hentes på skolen.

Mini-udgave-gavekort
(Tryk på billedet for fuld størrelse)

Børnene har i dag fået seddel med hjem om arbejdsaften, tirsdag den 15. maj, fra kl. 16-20. Fordeling af opgaver og sedlen kan også hentes her. Der er sneget sig en fejl ind ang. hvornår der serveres smør selv rugbrød. Det er klokken 19.45 og ikke 18.45.

Arbejdsaften fordelingssedlen

Græsslåning: Vi har brug for hjælp til græsslåning hen over sommeren. Ring til Johnni; så koordinere han.

Lus: Vi har lus, lus, lus! Vil I være søde at tjekke jeres børn i weekenden, så vi kan være ”lusefri” på mandag.

T-shirt og hættetrøjer kommer i løbet af næste uge.

I udeskolen har 0.-1. klasse arbejdet med de 120 ord og spillet ”Slange og stiger” og scrabble. Vi sluttede af med at tegne træer.

2.-5. klasse arbejder stadig med alternative energiformer. Nu er både vandmøller og vindmøller klar til at blive afprøvet. I dag, fredag, har vi afprøvet vores solovne- og de virker! Vi startede med fem grader varmt vand. Vandet var i ovnen i to timer. Topscoreren kom op på hele 40 grader.

6.-7. arbejder med mobilsignaler. Oles telefon kom i akvariet. Nogle gravede telefonen ned i sandkassen eller blev pakket ind i sølvpapir.

I går spillede hele skolen rundbold sammen. Det er en fornøjelse at se, når alle kan spille sammen.

God weekend

Astrid