Kære forældre Endnu en uge er gået – en lidt kortere end normalt. Vi har haft vejret med os, og det har givet mulighed for endnu mere udeundervisning. Vi går også på weekend med en forhåbning om, at vi snart får de store elever at se igen. Det får I selvfølgelig mere besked omkring, når vi ved mere i starten af næste uge.

I denne her uge har vi mandag og torsdag haft besøg af Eske, der har spillet op til sang i skolegården. Det er skønt igen at være “samlet” og synge i fællesskab.

1. klasse arbejdede mandag videre med befrielsen, og det resultere i flotte lys som pyntede de mange hjem mandag aften. Vi har arbejdet en del med læsning i denne uge. Vi læser videre i vores læsebog på fuld tryk. Husk at læse derhjemme. Derudover har vi læst dialoger for og med hinanden.
P.S. 1. klasse har lavet en overraskelse til alle mødrene. Tjek skoletaskerne, men husk først på søndag 🙂

2. og 3. klasse har plantet jordbær i vores højbede. De bliver rigtig nusset om og vandet dagligt. Derudover har de arbejdet videre med deres tingseventyr. De begynder at blive færdige og I kan læse nogle af dem i lærerværelsets vinduer. Vi har også lavet lidt nummerplade matematik, som vi fortsætter med i næste uge.

4. Kl. har i denne uge arbejdet med at skrive argumenterende tekster. Så undskyld på forhånd, hvis de er begyndt at argumentere for senere sengetider eller mere fredagsslik. De var rigtige gode til det. De gik fra at være “bange” for det nye og ukendte, til at få flere og forskellige måde at argumentere for der sag på. I matematik var vi onsdag en tur på kirkegården, hvor eleverne skulle regne ud, hvor gamle personerne var blevet. Det fik sendt eleverne godt tilbage i hjernerne for at hente reglerne for 10’er overgangene, men det tog ikke lang tid før de var tilbage på sporet. Derudover nyder klassen hinandens selskab i frikvartererne, hvor alle er med i den samme leg. De har bygget en ny hule, som er blevet ret gennemført med værelser, senge og carport. Det er skønt at se.

Rigtig god Store Bededag og weekend til Alle.

Hilsen lærerne.