I dag har vi fået ryddet op på udearealerne. Børnene har nok fundet 25 bolde, som havde gemt sig i hæk og hegn men også rigtig meget legetøj, mælkekasser og brænde har igen fundet sin rigtige plads. Det er skønt med oprydning.

6-7 klasse var i går på forsøgscenter Foulum for at se kvægforskningscenteret og de fistulerede køer. (Hul i maven, så man kan kigge derind) Vi havde alle hånden inde i koens vom. Vi så også nyfødte kalve og hørte om deres forsøg med, hvordan vi mindsker dyrenes udslip af metangas ved at fodre anderledes med bla. oregano. Efter gårdbesøget kørte vi til Hald Hovedgård, hvor vi så halvladen som med plancher fortæller om det fantastiske landskabs tilbliven i og omkring Dollerup. Børnene har i geografi arbejdet med istiden. Derfor syntes vi, at når vi var ved Viborg, havde en enestående chance for at se det enestående landskab der er dannet under istiden af kilometertykke gletsjer og smeltevand der med stor kraft har skabt tunneldalene og den over 31 m dybe sø som er dannet af dødis. Vi havde en dejlig tur med gode oplevelser.

0-1 klasse havde onsdag et klassearrangement, hvor de mødtes klokken 17 til madkurvs spisning og efterfølgende leg og voksen snak i gymnastiksalen. Det var et par rigtig hyggelige timer, hvor de voksne også fik mulighed for at møde Kathrine.

God Weekend
Astrid