Denne uge har været med helt ”almindelig” skolearbejde i bøger. Vi har, som I nok ved, alle fået nye skemaer, og de virker og alle har en lærer 😉
I idræt har både 2.-4. og 5.-7. klasse været på selfie-løb rundt omkring i Sundby. Det er blevet til nogle kilometer og en masse frisk luft. 6. og 7. har været på biblioteket, hvor de har fundet bøger til deres selvvalgte projekt, som de skal bruge uge 5 på at lave.
2.-5. klasse arbejder stadig med fugle i udeskolen, og nu ved alle også, hvordan en svane og en stork ser ud.
6.-7. klasse arbejder i øjeblikket med kort og kortlære.
7. klasse og deres forældre har været i Hurup hos N.C. Christensen og pakke masser af ketchup, så de kan tjene nogle penge til deres Islandstur.
Mens 6.-7. klasse skriver projektopgave, skal 0.-5. klasse have emneuge om Grønland med Casper, Astrid og Kim. De har fri klokken 13.15 hver dag i emneugen.
I år har vi valgt at skrive vores teaterstykke selv. Da de store får travlt med deres projektopgave og at de selv skal være med til at skrive stykket, har vi valgt at rykke vores teater. Vi starter teaterperiode mandag d. 13 og har premiere onsdag den. 22/3.
God weekend til alle
Astrid