I dag går vi på weekend med et ekstra stort smil på læben. På mandag møder vi nemlig ind til en skole fyldt med børn. Det føles bare helt rigtigt, og vi glæder os til at få de ældste elever og de sidste kollegaer tilbage igen. I denne her uge har vi derfor knoklet for at få gjort klar til de sidste elever, og alt er nu på plads.

Trærødder og 0. klasse har i denne uge haft om mariehøns, som de har lavet arbejdsopgaver omkring. Fredag sluttede de af med et O-løb, hvor de var i små hold. Det går generelt rigtig godt i klassen, men husk at vi fortsat er meget ude og derfor skal overtøj/skiftetøj tjekkes dagligt.

1. klasse kører derudaf i læsebogen, og de bliver efterhånden mere og mere sikker i læsningen. Husk fortsat at læse de to sider dagligt. Mandag blev vi lidt klogere på solsikker, som vi læste om og derefter såede i vores bede ved siden af redegyngen. Vi glæder os til at følge deres udvikling. Vi har i denne uge haft vores første diktat. Vi arbejder med de 120 ord, og har haft diktat med de korteste af de 120 ord. Børnene har fået en seddel med 12 ord med hjem som de skal øve til mandag. (Den ligger forrest i læsemappen)

På tirsdag tager trærødder, 0 og 1. klasse på tur. Vi skal besøge Morsø Friluftcenter i Skallerup. Medbring derfor turtaske med madpakke, drikkedunk og tøj/fodtøj efter vejret.

Torsdag var 2.-4. klasse på tur til fjorden. Der blev leget lege, hvor det var muligt at holde afstand og derudover fik vi samlet en masse spændende ting, som der er blevet lavet flotte vindspil ud af. De hænger i Fritterhuset og pynter.

I denne uge er 4. Klasse flyttet op i musik. Børnene siger: ” Wow, det er et fedt lokale, hvorfor har vi ikke altid lokale her inde, vi kan bare have morgensang et andet sted?” ” Det virker meget størrere nu” Derudover er vi begyndt at læse en gyser historie, som vi er spændte på, hvordan den forsætter i næste uge. Som ekstra beskæftigelse har vi øvet på “cup song” og alle elever er ved at kunne rytmen med koppen. Så mangler vi bare at lære sangen.

På mandag får alle elever, der har bestilt mandagsmad pengene retur i en pose.

Info om kalender:

På grund af Covid19 er vi desværre også nødt til at aflyse en masse ting, der ellers var i kalenderen her inden sommer. Det betyder blandt andet, at de stores tur til Island er aflyst. Det er vi frygtelig kede af, da vi ved, at eleverne har set frem til turen i flere år. Heldigvis er de snart tilbage i skole igen, og vi får mulighed for at få en afslutning på deres skoletid her hos os – selvom det selvfølgelig ikke bliver det samme.

Vores musikfestival er også aflyst i år, men vi vender stærkt tilbage næste år med god musik og spændende aktiviteter.

Hovedrengøringen er rykket til efter sommerferien, og I får nærmere besked omkring hvornår det bliver, når vi nærmer os.

Rigtig god weekend til jer alle.

De bedste hilsner fra lærerne