Fredagsbrev.

Så er det lige før, og det bliver en fantastisk dag i morgen med sol og musikfestival. Børnene har arbejdet fantastisk hele ugen med musik, boder, mad og meget mere. Nu glæder vi os rigtig meget til i morgen. I næste uge er der skolefridag mandag, SFOén har åbent for de børn der er tilmeldt. På tirsdag er det grundlovsdag og vi har lukket i hele huset.

vi er så klar. Hvis der var lyd på billedet, kunne man høre musikken strømme ud fra musik.

Programmet for i morgen:
11.30 madtelt åbner
12.00 det forud bestilte mad servers og boder åbner
12.30 musikken starter på blå scene.
14.00-14.45 Pause
16.30 tak for i dag. Blå scene lukker fælles oprydning.

Onsdag skal Trørod-3 klasse til idrætsdag på Naturfriskolen. Bussen henter dem her klokken 8.30 og de er hjemme igen klokken 12.30. Hvor de har fri. 4-5 klasse skal være på skolen sammen med Kim. De skal møde 8.30 og har fri kl. 13.15.

Torsdag er der udedag hele dagen. Trærødder – 5. klasse møder kl. 8.30- 13.15.

Fredag skal trærødder – 3 kl. til dyrskue. 4-5 klasse er her hjemme sammen med Kim, de har fri kl. 12.00. der er sendt en mail til forældrene i trærod -5 klasse fra Casper og Kathrine.

Vi har i dag taget afsked med Tobias, som på mandag rejser til Japan og Australien i tre måneder. Vi ønsker ham rigtig god tur og kommer til at savne ham.

Vi ses i morgen

Astrid Mulvad