Nu kan vi virkelig mærke, at vi nærmer os sommerferien. Der begynder så småt at stå ferie i øjnene på alle elever, så de sidste uger mod ferien bruges på at finpudse de sidste ting i undervisningen.

Torsdag denne uge var alle de store elever ude af huset til vand-dag. 6.-8. klasse var en tur på Limfjorden sammen med ungdomsskolen. Der blev badet, lavet bomber, sejlet på ring efter en speedbåd, sejlet kajak og stået på SUP board. Der blev overskredet rigtig mange grænser, og prøvet noget helt nyt. De var gode til at bakke hinanden op og opmuntre til at forsætte. Sikke en skøn og dejlig dag.

Os der blev tilbage på skolen lavede de flotteste bannere til skolens stand, til “Vild med Vand” på lørdag. Der blev også tryllet i køkkenet, hvor vi fik lavet en masse syltetøj, der skal sælges til arrangementet på lørdag. Vi sluttede torsdag af med at spise en lækker tomatsuppe fremstillet af Rebekka og Isabella. Husk at komme på Sundby havn, lørdag til “Vild med Vand” fra 10:00 til 16:00.

Fredag var 5.-6. klasse til ungdomsskolens fodboldturnering for øens 5. og 6. klasser. Drengene vandt bagfra, som de selv sagde, og gjorde de det med rigtig godt gåpåmod, smil og god kampånd. Pigerne vandt deres første kamp 4-0, og spillede de to næste uafgjort 0-0. I puljespillet røg pigerne ud. Men de viste alle rigtig god kampånd, de var gode til at spille sammen og bakke hinanden op. Det er første gang vi er med, og det blev bemærket af de andre skoler, hvis lærere også roste vores elever for smil og god kampånd. Resten af tiden brugte vi på at kigge på finalekampe. En rigtig dejlig dag i super godt vejr sammen med 34 andre hold.

Næste uge hvor Anne og Nikolaj er i London med 6.-7. klasse har vi her på skolen en anderledes uge, eleverne møder og har fri som normalt, men deres timer vil variere.

Den 22. juni er i alle velkommen til musikformiddag fra kl. 9.00-11.00, se invitation på skolens facebookside.

God weekend

/Personalet