Hele skolen har i denne uge haft emneuge. Trærødder til 5. klasse har haft om verdens lande, hvor de gennem ugen har lavet mad, fundet fakta (om fx skolegang, traditioner, religion, lege, danse), lavet plancher og udformet en seværdighed fra landet i fx ler eller gips. I dag har de afsluttet emnet med en fremlæggelse af viden, produkter samt danse og lege fra de forskellige lande.

7. klasse er vel hjemme fra Island. Det har været en stor oplevelse for alle, og den fantastiske natur og storheden i landet har gjort indtryk. I denne uge har de efterbearbejdet turen og gjort klar til fremlæggelse af deres oplevelser for deres søskende og forældre på næste torsdag. De har også lavet deres blog færdig. For de interesserede kan man se dem blogge fra turen og seværdighederne på Island. Følg linket herunder.

I næste uge er der almindelig skole med almindelige møder tider og fag efter skema.

Jeg har nu i nogle uger glemt at vise et billede af vores fine læsehuse, som Henrik Andersen (Louises og Mathias far) har lavet til os. Det er Malene Neess ( Maja og Mathildes mor), der har syet de flotte puder. Læsehusene bliver flittigt brugt. Der er altid nogle børn, der sidder og læser i dem. Vi og børnene er rigtig glade for dem, Tak.

I forhold til indbydelsen til 1. skoledag, som var med hjem sammen med brevet fra bestyrelsen, kunne det se ud som om, at det kun er til skolebørn og deres forældre – men det er en indbydelse til hele familien, og selvfølgelig er søskende også velkomne.

Vi er nu ved at have skemaet og lærerne til næste skoleår på plads. Vi har ansat Anne Roth, som børnene i 7. klasse allerede kender, da hun har haft dem til fysik på Blidstrup i år. Hun har sine kompetencer indenfor de naturfaglige fag, og skal undervise i biologi, fysik, naturfag, matematik og udeskole. Derudover har vi ansat Anne-Mette Larsen, som har sine kompetencer i de sproglige og humanistiske fag. Anne-Mette har i mange år været ansat i friskoleverdenen, og hun skal blandt andet undervise i tysk i 5.-6. klasse og i 7.-8. klasse samt i engelsk på alle klassetrin. Vi ser frem til samarbejdet med dem, og glæder os til at byde dem velkommen.

Husk at aflevere sedler til hovedrengøring eller sende besked til Maria Nederby.

God weekend

Hilsen Astrid