I går torsdag holdt vi først fodboldfest, da Danmark spillede mod Australien. Der var et par forældre og en enkelt bedsteforældre, der havde fundet vej til storskærmen og popcornene i computerrummet. Det var rigtig hyggeligt, at så mange børn blev efter skole  og at flere gamle elever også havde lyst til at komme og se med. Selvom resultatet ikke var at råbe hurra for, var der god stemning.

I går aftes var det så 6.-7. klasses tur til at underholde. De fremlagde oplevelserne fra deres Islandstur med blok og billeder. Det var en fornøjelig aften. Efter fremlæggelserne var der fælles pizzaspisning med klassens forældre og søskende.

I denne uge har 1. – 3. klasse arbejdet med forfatteren Jakob Martin Strid. Indtil videre har vi arbejdet med rimet Mustafas kiosk, og det har givet anledning til en masse grin. Eleverne har fået nye pladser, hvor de sidder i små teams, fordi vi har arbejdet med strukturen Cooperative Learning. Her skal eleverne samarbejde på forskellige måder omkring opgaverne. Det er gået rigtig godt, og vi fortsætter arbejdet i næste uge og får det afsluttet inden sommerferien.

Vi har også haft besøg af Naja, som starter i klassen efter sommerferien – det glæder vi os meget til.

I udeskole har vi i denne uge arbejdet med træernes blade. Eleverne har undersøgt bladene på skolens område, og fundet ud af, hvilke træer vi har. Der er også blevet arbejdet kreativt, hvor eleverne har “tegnet” med oliekridt, så der blev et aftryk af bladene. De hænger på en snor på gangen i indskolingen.

Trærødder og 0. klasse har i bloktimerne arbejdet med opgaveark med rim og remser, find fem fejl samt lavet deres egne bøger om, hvad de enten skal eller gerne vil lave i sommerferien. Der blev både tegnet flyvemaskiner, isvafler og superhelte, der bekæmpede monstre – så nu har I lidt inspiration til ferien ;-)4.-5. klasse har haft den afsluttende p-fags time med Casper for i år. Det blev afsluttet med giftkagebagning med VM som tema. Resten af skolens elever fik lov til at prøvesmage og stemme på deres favorit

I næste uge er der klasseuge trærod og 0 klasse  møder mandag til torsdag 8.30 og 12.30

1-7 klasse møder mandag til torsdag 8.30-13.15

Fredag er sidste skoledag alle møder kl. 8.30- 12.00

program for sidste skoledag

8.30 morgensang og fortælling

9.15 frugt pause

9.30- 10.40 i klasserne

10.40 -11.30 gemmeleg

11.30- 11.50 fællessang

11.50- 12.00 duks og oprydning i klassen

12.00 alle har fri

Børnene har fået sedler med hjem ang. SFO-pasning i sommerferien. Der er sendt en mail ang. fordeling af områder til hovedrengøring på mandag og tirsdag.

God weekend

Hilsen Astrid