Så kom sommeren sådan næsten i hvert fald og sikke et dejligt vejr. Vi har haft hele ugen, det har vi benyttet  os af og været rigtig meget ude, i går var trærødder, 0 og 1. klasse ved stranden de fandt muslinger, sten og snegle  og fandt ud af, hvad det var for nogen. Derud over blev der også tid til leg og hygge. uge24

I onsdags havde vi besøg af musikskolen, som kom og præsenterede fløjte og klarinet for 4-5-6 klasse. Det gjorde de fordi, musikskolen har et enestående tilbud til børn i 5,6,7 klasse efter ferien. De kan prøve fløjte eller klarinet 8. gange frem til efterårsferien  helt gratis, men der er ikke ubegrænset plads, så det er efter først til mølle princippet. Tilmelding kan ske til Astrid.

2-3-4 klasse er på lejr i disse dage i Vorupør, hvor de sover i telt sammen med Kim og Casper. De har gået fra Stenbjerg til Vorupør lang  tur syntes nogen, men der ventede Is,  så det hjalp lidt. I Aften slutter lejren med grill og madkurv.

I dag har vi ryddet op på skolen, og trærødder, 0.-1. Har hver en pose på deres rum med diverse ting, de har lavet her på skolen.

I næste uge er det den sidste uge inden sommerferien og vi har rengøring mandag og tirsdag og 7 klasse fremlægger deres islandstur for 5-6 klasse og deres forældre.

Sidste skoledag:

Alle møder kl. 8.30  Morgensang