Så er det lige om lidt. Ferien lurer lige om døren om kun en uge. Dog er der endnu lige et par ting, vi skal nå, før vi kan sige god ferie til hinanden på fredag. Det er blevet hverdag igen efter en uge der stod i musikkens tegn. Alle børn har været i gang med at øve masser af god musik, producere pynt, lave mad, planlægge boder, samle og pakke gevinster ind og meget, meget mere. På grund af vejret tog vi en hurtig beslutning om at rykke festivalen til forsamlingshuset. Og sikke en festival det blev. Masser af god musik, hygge, god mad og samvær. Det er så dejligt at være sammen om et projekt som det og bruge en dag sammen med både forældre, bedsteforældre gamle elever og beboere fra byen.

Vi har haft arbejdsaften, hvor der blev luget ukrudt, fældet træer, malet vinduer og døre, pudset vinduer og en del andet. Tak for indsatsen. Der mangler dog nogle vinduer, så hvis nogen har lyst til at svinge en pensel, hører vi gerne fra jer.

I den kommende uge skal vi mødes til hovedrengøring, mandag og tirsdag, så vi kan komme til en funklende ren skole til august. Vi vil bede jer hver især at tage lidt rengøringsgrej med. Rengøringsmidler har vi dog masser af.

Trærødder – 0. kasses har arbejdet koncentreret med ugeskema i denne uge. Børnene finder efterhånden en stor tryghed og ro i konceptet, og det gør at de rykker fagligt. 0. klasse har fået lov til rigtigt at komme i gang med sabelkatten. De må alle få sabelkatten med hjem i sommerferien, og lave så meget de lyster.
0. – 1. klasse har gang i boldspil i idræt. De går op i det og flere af dem har et stort konkurrencegen og det er dejligt. Vi øver os i at være gode til at sige ”tak for kampen”, i stedet for en overdreven og provokende jubel.

1. til 4. klasse har fået uddelt deres svømmemærker i denne uge. De er så dygtige til at svømme. Den der kunne svømme længst, kunne holde til at svømme hele 1250 m.

På fredag slutter vi, traditionen tro, året af med morgensang og fortælling, hygge og oprydning i klasserne, gemmeleg på hele skolen, hvor lærerne skal finde. Og mon ikke året sluttes af med fællessang; for det er jo ”Ferie, ferie, FERIE!”. Klokken 12 ringer klokken ud for dette skoleåret 2018/19.

Rigtig god weekend til alle