Vi nærmer os sommeren med hastige skridt. I næste uge skal vi allerede skråle med på feriesangen.

I næste uge står den på oprydning, hovedrengøring, lidt skolearbejde og en masse hygge.

I 1. klasse knokler vi med at blive færdige med vores læsebog. Vi kan forhåbentlig på mandag fejre at vi sammen har læst en bog på over 130 sider. Det er ret sejt gået når man er 7-8 år. I ugens løb har vi også arbejdet med de 120 ord, hvor vi blandt andet har spillet spil, hvor man skulle bruge 1-3 af de 120 ord i sætninger.

På onsdag tager 1. klasse hjem til Casper på en hygge afslutningsdag. Forældrene modtager i weekenden en mail omkring transport til og fra Nykøbing.

2.-3. Kl. har bl.a. i matematik lavet deres egne matematik spil, som blev en succes og de gik meget op i det. Mandag sang 2.-4. Kl. Med til skolernes sang dag med deres hjemmelavede musik instrumenter.

I 4. Kl. blev vi i denne uge færdige med at skrive deres egne gyserhistorier. Det blev forskellige historier med mange forskellige vinkler og sjove og uhyggelige udtryk.

Fredag har trærødder, 0., 2.-4. Kl. været kreative. De har lavet collager hvor de har kombineret japansk Notan-teknik og doodling, nogle har fået dem med hjem til weekend og andre venter med at tage dem hjem til næste uge. De var så dygtige og de blev så flotte.

I næste uge siger vi på fredag farvel og ønsker hinanden god sommer kl. 12.00. I forældre er velkomne til at komme og synge og ønske god ferie. På selve dagen skal vi have sagt pænt farvel til vores skønne 7. klasse. Emil får vi fornøjelsen af et år mere i 8. klasse, og det er vi meget glade for. Derudover leger vi traditionen tro gemmeleg med alle eleverne og slutter af med en masse musik med Ove.

Mandag skal alle børn huske at have en eller to bærepose/mulepose med til tømning af egne kasser og garderober.

De bedste hilsner fra lærerne