I dag har vi deltaget i Eliskas begravelse i Snedsted kirke. Det var en smuk og rørende begravelse af søde Eliska. Det er forfærdeligt og uretfærdigt når et barn dør, men de mange i kirken vidnede om, at Eliska i sit korte liv var elsket og mange tænker på familien i denne svære stund. På vej ned til graven blev der, efter familiens ønske, blæst sæbebobler op mod himlen. Eliska elskede sæbebobler og det var rigtig smukt da de gik til vejrs mod den blå himmel i det dejlige solskin, med ønsker og tanker til Eliska og hendes Familie.
0.-3. Klasse har haft en herlig lejrtur med høj sol, varme, badetur, vandkamp og ture i skoven. Det var en rigtig god tur med glade børn og voksne.
2.-3. Klasse har idag fredag, taget bogormen ned og talt cirkler og sider. Resultatet blev at de fra 1. Oktober til idag har læst 252 bøger og 9733 sider!
Vi vil bruge den sidste uge på at få læst de sidste sider, så vi kommer op over de 10.000 sider.
For 4.-5. Klasse startede lejr turen med den dejligste fisketur. Børnene slappede af og hyggede ved søen. Selvom børnene blev lidt våde af regnen, så var det en rigtig god fisketur. Bagefter kom de i tørvejr henne i hytten. Resten af dagen stod på ren indehygge, med brætspil, kage og lækre fisk. Til aften fik de en dejlig aftendukkert i fjorden. Det var en rigtig god og hyggelig tur.
7. klasse har fortalte de om deres tur til Island for forældre og søskende, bagefter spiste vi pizza sammen, en rigtig hyggelig afte
6.Klasse havde overnatning på skolen fra onsdag til torsdag, de startede med at spille bold på skolen, derefter blev de kørt til Snedsted, hvor de klatrede i Snedsted klatreklub, denne oplevelse var fyldt med gode udfordringer. Da deres arme var godt brugt, gik de i hallen for at spise aftensmad, derefter stod det på en dejlig badetur. De tog tilbage til skolen, hvor de hyggede og sov. Torsdag arbejdede 6. Klasse med teambuilding, de var rigtig gode til det, både at snakke sammen om opgaverne og til at hjælpe hinanden igennem.
Grillaften: I næste uge er der grill aften onsdag, vi tænder grillen, så den er klar klokken 18.00. Medbring selv kød og tilbehør, bestik, tallerkner, kaffe osv. drikkevare kan købes.
Aftnes program
Fællesspisning kl. 18.00 i Frejas hus når vi er færdig med at spise samles vi til fællesafslutning og ønsker hinanden en god sommer.
God weekend
Hilsen Astrid