Så står der sommerferie på skemaet. Børnene og for den sags skyld også de voksne har glædet sig den sidste uges tid til at dagen skulle oprinde. Vi har ellers haft travlt i denne uge med både oprydning og hovedrengøring, men nu ser her simpelthen også rigtig flot ud og det dufter dejligt allevegne, så tak til de forældre der brugte mandag og tirsdag på det. Lisbeth klare de sidste områder i ferien og Torben får bonet gulvene så alting til august skinner om kap med solen.
I dag har vi haft en dejlig sidste skoledag hvor vi startede dagen med fortælling og morgensang Ole fortalte sommerferie af Ole Lund Kirkegaard . Det var en rigtig god fortælling som handler om Den handlede om Matti, Jakob og Egon som ikke er tilfredse med at de skal have sommerferie, for hvad skal de dog få tiden til at gå med. De keder sig og kommer til at lave skarnsstreger, uden at de selv er klar over det. De ruller blandt andet 20 dæk ned i fru Jensens have, og kommer på den måde til at smadre hendes jordbærbed og hendes hønsehus. Men da de hjælper hende bagefter med at rydde op i haven, giver hun dem til sidst en krone til is. Efter morgensang og en lang pause, var vi klasserne. Derefter havde vi den obligatoriske gemmeleg, hvor børnene gemmer sig og de voksne leder. Børnene må gemme sig allevegne undtagen på Astrids kontor og der er altid stor opfindsomhed for gemmesteder. Til slut sang vi ynglings sange med Ove Kanstrup og selvfølgelig ”Ferie, ferie, ferie” som gjaldede så højt, at taget næsten lettede og jeg tror, hvis man lyttede efter, kunne have hørt det helt ned på A26. Vi fik sagt god ferie til hinanden og god vind fremover til de som forlader os. Vi ønsker dem god vind og lykke til på deres nye skoler.
Mandag var store oprydningsdag. De fleste klasser knoklede hele dagen med at få sorteret og smidt ud, så der var klar til hovedrengøring. Onsdag var 1.-3. klasse på besøg hjemme hos Kathrine i Thisted. Det var en virkelig hyggelig dag, hvor der blev leget en masse i haven. Der blev blandt andet spillet fodbold, stigegolf og kongespil. Nogle havde talentkonkurrence på trampolinen, mens andre søgte skyggen og så film i stuen. Det var dejligt med en dag, hvor vi bare skulle hygge og være sammen. Der skal lyde et stort tak til de forældre, der hjalp med kørsel frem og tilbage.
Vi har gennem en længere periode haft den varme stol i klassen, hvor eleverne skiftevis skulle sidde foran klassen og høre en masse gode ting om sig selv. I dag har alle eleverne fået en plakat med de søde ord med hjem.

Trærødder og 0. klasse har i den sidste uge inden ferien afsluttet vores feriebøger, om ting vi enten skal eller gerne vil i ferien. Børnene har alle fået en pose med hjem, med alle deres ting.Tirsdag tog alle i indskolingen til Øst Vildsund strand. Vi havde en rigtig dejlig dag med godt vejr, glade børn, vandmænd og rigtig mange krabber. Onsdag var den store oprydningsdag ved trærødder + 0. klasse. Vi fik sorteret alt i vores skuffer og ryddet op i vores hygge/lege rum. Torsdag lavede vi Indianergryde over bål, hvilket ifølge de fleste børn, smagte rigtig godt. Opskriften ligger på forældre forum. Den sidste dag brugte vi i klasse med at lege “gemme under tæppe” og spise is, samt sige god sommerferie til hinanden, inden vi legede gemmeleg på skolen og sang feriesang.

4. 5. 6. og 7. Klasse har i denne uge lavet tegneprojekt. Vi har arbejdet med skygger, bogstaver, perspektiver og manga tegning. Det har været en god udfordring for stort set alle, selvom at det godt kunne være svært, så har alle gjort et godt stykke arbejde. 7. og 5. Klasse brugte også en dag på at bage kage til dem selv og 4. Klasse.
Mange tak for i år. Vi glæder os til at se jer den 14. august til skolestarts-aften.
Rigtig god sommer og ferie til jer alle.
Hilsen Astrid