.
”Ferie, ferie, FERIE” Sådan sluttede endnu et skoleår. Hvor er tiden dog blevet af? Det har jo lige været jul.
Så oprandt den store dag. Vi fik sagt farvel til vores 8. klasse, og det med både tårer og smil. Efter mange år på Sundby Friskole, er der vel ikke noget at sige til, at vi alle sammen, børn som voksne, fælder en lille tåre. Det har jo været et ekstra hjem og mon ikke også vi voksne har været lidt som reserveforældre, når de rigtige forældre ikke helt har forstået det at være teenager, og hvor svært det er.

Til de rigtige forældre MANGE TAK FOR LÅN AF SKØNNE UNGE MENNESKER.

Ugen har gået med at afslutte de sidste hængepartier og få ryddet op rundt på skolen. Skolen skinner efter en grundig hovedrengøring.
I dag har børnene hygget med is, leget gemmeleg og sluttede af med sang så taget var ved at lette.
I næste uge vil I på mail modtage skemaer, hovedrengøringsplaner og alm information om næste skoleår.

Rigtig god ferie og weekend

Hilsen Lærerne