Fredagsbrev uge 3.

I denne uge har vi haft en helt almindelig uge uden svinkeærinder. Det sker faktisk ikke så tit at der ikke er et eller andet på tapetet som f.eks. et teaterstykker, en tanddame eller andet som vi skal have en oplevelse sammen med. Altså lige bortset fra at Eske komme med flødeboller til hele banden i anledning af hans fødselsdag. TAK Eske og tillykke dem din halv runde dag. De bragte lykke hos både børn og voksne.

Dannebro

Lisbeth Skolemor er sygemeldt, da hun i fredags blev kørt ned af en bil på vej til arbejde. Hun er heldigvis ikke kommet alvorligt til skade, men hun er temmelig forslået. Vi håber, at hun snart er tilbage igen.

I næste uge skal 3.-4. klasse i teateret på fredag den 27. januar klokken 11.30. De har derfor lidt sendere fri end normalt. Vi vil ved samme lejlighed spørge, om der er en forældre eller to som kan køre hjem fra Øster Jølby efter stykket er slut, da vi så ikke behøver at leje en bus. Vi er voksne nok der kan køre dem derhen i frikvarteret inden stykket starter.

6.-7. klasse er i fuld sving med at gøre klar til at skrive opgave i uge 5. I  naturfag arbejder vi med kort og atlas.

Som I kan se på billederne, laver vi alle selfieløb i idræt. Det er rigtig sjovt og børnene får løbet meget langt. Husk at have idrætstøj  og håndklæde med til idræt, da alle skal vaskes efter endt idræt time.

Husk at vi har flyttet teaterugerne, så vi nu har præmiere onsdag den 22. marts.

I udeskolen arbejder 0.-1. klasse med grantræer.

2.-5. klasse arbejder stadig med fugle i udeskolen.

SFO efterlyser plastdunke til kreative projekter

Husk at aflever feriesedler i SFO senest mandag.

God weekend