Kære forældre.

Så er vi så småt klar til at se jeres skønne børn igen og vi ser frem til et nyt skoleår. Lige nu arbejder vi på højtryk for at være klar til at tage imod alle eleverne.

Vi starter første skoledag på tirsdag kl. 16.00 med at fejre 20 års fødselsdag for skole og børnehus. Vi ser frem til en hyggelig eftermiddag/aften med jer alle sammen. Husk framelding, hvis I ikke har mulighed for at deltage. Den første “rigtige” dag er onsdag, hvor alle møder ind kl. 8.30 til morgensang og fortælling i skolegården. Omkring kl. 9.15 er der boller og kaffe, hvorefter der er frikvarter efterfulgt af fotografering. Efter fotograferingen siger vi farvel til forældrene og eleverne går i klasserne med deres klasselærer indtil kl. 12.00, hvor alle har fri. SFO’en holder åben herefter.

Hen over sommeren er der sket en lille ændring i forhold til personalesituationen. Alla har opsagt sin stilling, og vi byder Mette Jul Christensen velkommen i personalegruppen. Mette overtager Allas timer, og der er ikke ændringer i skemaet. Det vil være en stor hjælp, hvis alle elever medbringer alle de bøger, de har hjemme, så vi kan få et overblik over materialerne og komme godt fra start. Bøgerne medbringes allerede første skoledag.

Da Casper starter ud med forældreorlov frem til den 7. september, vil Helle have alle Caspers timer hos de små.

Husk at få afleveret alle de sedler, som I har modtaget på mail umiddelbart før ferien. De skal afleveres i løbet af den første uge.
Lige efter ferien får eleverne en seddel med hjem vedr. cykelsponsorløb, der løber af stablen allerede den 29. august fra 13-15.

5.-8. klasses forældre indbydes til forældremøde tirsdag den 25. august fra 19-21. Forældremødet for 0.-4. klasse er tirsdag den 8. september fra 19-21. Sæt kryds i kalenderen. I modtager mere info omkring møderne senere.

Kalenderen på hjemmesiden er opdateret, så husk at få tjekket den. Der vil løbende komme ændringer i kalenderen, så husk at holde jer opdateret løbende.

Vi ser frem til at se jer alle sammen på tirsdag – nyd de sidste fridage inden det går løs igen.
De bedste hilsner fra personalet