Så er vi endelig kommet i gang efter en god lang sommerferie. Det er dejligt at se alle de solbrune børn igen. Vi startede onsdag med en fantastisk aften. Tusind tak for det store fremmøde.

Torsdag startede vi med åben morgensang. Vi nød at høre Nikolaj fortælle historien om Vilsund tap, hvorefter vi gik i Frejas hus og spiste boller. Det er dejligt, at vi igen kan invitere jer forældre ind til sådanne arrangementer.

Ugen er gået stille og roligt med at hygge i klasserne og lige falde tilbage i dagligdagens rutiner. Hos de helt yngste har slangen Sussi allerede været et smut forbi med bogstavet S, som de arbejdede med fredag. 3. og 4. klasse har taget hul på et helt nyt fag – naturfag. Der blev bygget tårne af klodser og spaghetti, som en intro til faget. Et fag, hvor man skal samarbejde om læringen indenfor dyr, mennesker og teknik – blandt andet igennem praktiske forsøg.

Nu ser vi frem til lejrskole i næste uge, hvor vi tager til Vester Vandet med alle børn. Det bliver en fed oplevelse for os alle. Husk, at der er skolefridag fredag, når vi kommer hjem fra lejrskole. SFO’en holder også lukket.

Rigtig god weekend

/Personalet.