Hvor var det dejligt at komme i gang igen, og det synes vi også, at vi kan mærke på børnene. Det har i hvert fald været nogle glade og veloplagte børn vi har fået tilbage efter ferien. Vi havde en rigtig god og festlig første skoledag, som mange forældre valgte at fejre samme med os. Det er altid skønt, når vi er mange til morgensang. Og husk at I altid er velkomne. Og vi har nu sat bænke op langs vægen i så der altid er god plads til, at vi er mange til morgensang, Vi fik både budt velkommen til de skønne trærødder, som nu er startet i børnehaveklassen, og Henriette som er studerende fra Den frie Lærerskole. Hun skal være her i dette skoleår i hendes årspraktik. Herfra skal lyde et velkommen tilbage til jer alle. Vi glæder os til et spændende og lærerigt år, hvor vi har masser af planer og oplevelser til jer og jeres skønne børn.
Vi starter med forældrefest for hele huset lørdag den 3. september. Husk at melde jer til. Det bliver en super fest.
0.-1. klasse. Onsdag startede vi i skole efter ferien og det var en super dejlig dag. Børnene var så klar. Det var dejligt at have alle jer forældre med i skole, og husk. I er altid velkomne til at deltage i skoledagen.
Torsdag startede vi med morgenlæsning, hvor vi læste om fugle og dette er vores første emne på udedagene. På udedagen har vi savet fugle ud i træ. Det var hårdt arbejde, men der blev arbejdet koncentreret. Vi lavede lege, hvor vi øvede os i navne og lyde på de meste kendte fugle i haven.
2.-4. klasse har lavet nedbryderzoo. Vi skal følge regnorm og deres nedbrydning af bl.a. græs og blade. De bor nu i syltetøjsglas.
I må gerne tjekke jeres børns penalhuse. Flere mangler blyanter og viskelæder.
Der er blevet sat en kasse i køleskabet hvor der står 0.-1. klasse og 2,3 og 4. klasse. Der skal jeres børns madpakker og drikkedunke lægges.
Husk at aflevere oplysningssedler og send gerne en gammel skjorte med jeres barn, så vi har den, når vi skal male.
Til fortælling hos de små bliver der fortalt historie, sagn og myter fra hele Danmark. Vi har i dag fået det første postkort fra Onkel Rejsende Max der i dag var på den jyske hede.
Forældremøde er tirsdag den 23. august for 0-4. klasse klokken 19.00- 21.00
God weekend