Vi har haft en fantastisk lejrskole med glade børn, som endnu en gang beviser, at de er søde og nemme at have med på tur.

Den første dag på lejrturen gik med at finde sig tilrette på værelserne og en flok seje børn og voksne hoppede en tur i Nors sø i regnvejr. Hen på eftermiddagen blev der hygget med Dirch Passer film, også gjorde Nikolaj os klar til bunkermuseum med et spændende oplæg om besættelsen. Til aften blev der spist pasta+kødsovs til den store guldmedalje.

Tirsdag morgen ringede uret kl. 5, hvor turen gik til Hanstholm. To guider fortalte om fiskene, hvordan de bliver fileteret, og vi så, hvordan man binder garn. Ikke et eneste piv var der over, at skulle gå rundt i et gigantisk køleskab for at se på kæmpefisk. I 5 grader fik vi nærstuderet sej, helleflynder, havtasker og hummer. Den største havtaske var større og tungere end mange af eleverne med en kampvægt på 45 kg. Bagefter gik turen til bunkermuseet hvor vi blev klogere på livet under besættelsen. Mange blev overraskede over, at børnene blev gode venner med mange af de tyske soldater. Vi så sengene de havde sovet i, og blev endnu mere glade for vores egne. Vi så mandskabsrummene og tøjet, som garanteret både har været tungt og kradsende. Vi gik igennem Olsen bandens univers, hvor flere af børnene kunne genkende billeder fra filmen Olsenbanden i Jylland. Hjemvendt til lejren stod den på spil, hygge og badning. Det var absolut intet problem at falde i søvn tirsdag aften.

Onsdag var vi på orienteringsløb med Kathrines far, og der gik stor sport i at slå rekorder på sprintbanen. Tonny naturvejleder guidede os rundt i plantagen og fortalte om de ting vi fandt på vejen. Resten af dagen blev der ladet op til det store højdepunkt for mange FÅRUP SOMMERLAND. Den fik fuld gas hele dagen, og det har været så sjovt. Et stop på Mc Donalds og så hjemad mod Mors.

Det har været en fantastisk lejrtur, og vi håber børnene får ladet godt op i den forlængede weekend, så de er klar til at tage fat på helt almindelig skolegang på mandag.

♥Tak for lån af jeres børn♥

I ønskes den dejligste weekend.
Hilsen et træt personale.