I dag har vi været til kulturmøde alle sammen, det var en rigtig god oplevelse – specielt til morgensang, hvor alle efterskoleeleverne virkelig sang igennem, og hvis der havde været et tag, havde de løftet det. Vi kendte alle sangene, så det var en fed oplevelse at synge sammen med så mange andre børn og voksne. Derforuden mærkede vi stemningen ved kulturmødet, både i gågaden og på de forskellige kulturscener rundt om i byen, og der var virkelig en fantastisk stemning, og folk var så glade og tolerante, og som nogle af de store elever bemærkede ”det er mærkeligt at gå rundt her mellem mange kendte mennesker, uden at man eller de bemærker det.” 8. klasse gik i dag i romaernes fodspor både i musikken og kulturen. Først med et musikalsk indslag af Calibut band, og derefter et fordrag ”Romakultur og kulturel brobygning.”

De mindste børn var til Sørens safarishow og Dobby og Snapper.
2.-6. klasse så showet ”En flamenco i den danske muld.” Nogle af børnene fik spist madpakker og andre dansede med. Så stod den på kenyansk akrobatik, og de var virkelig dygtige. Desværre måtte de aflyse midt i showet på grund af vildsom regn.
4. – 5. klasse fik optrådt i gågaden i samarbejde med Limfjordsteateret – de var så gode!
Til sidst stod den på leg ved havnen, før vi skulle med bussen hjem.
Det har været en interessant dag på trods af regn.

Vi er kommet rigtig godt i gang, og det er så dejligt. Skemaet har et par justeringer, så børnene får et nyt med hjem i løbet af næste uge.
I næste uge har vi emneuge, hvor mødetiden er 8.30- 13.15 mandag – torsdag og 8.30- 12.30 fredag for alle børn. Vi har lavet blandede hold med børn fra 0.-8. klasse. De skal igennem 5 forskellige værksteder i løbet af ugen. Temaet er insekter, og vi skal have udsmykket vores udearealer, så det bliver lidt sjovere at kigge på og gå rundt i. Michael Nees har tilbudt at male stregerne op i skolegården, så der igen kommer en mooncar bane m.m., men han mangler 1-2 mand/ kvinde, som vil hjælpe ham tirsdag aften kl. 19.00. Skriv til Michael på 60400152, hvis I kan hjælpe til. Vi vil så gerne, at de bliver rigtig flot derude.

På næste lørdag er der fernisering på det vi har lavet i udsmykningsugen, derefter er der cykelsponsorløb. Husk vi møder kl. 12.00 til fernisering. Derefter er der indskrivning til cykelløbet kl. 12.30. Sponsorløbet er fra klokken 13.00- 15.00. Alle både børn og voksne er velkomne til at cykle med. Vi laver en rute i skolegården til de små børn, og to ruter, en om halagervej og en rundt om skolebakken, som man kan vælge mellem. De penge vi kører ind, går til lejrtur for alle børn.

HUSK tilmelding til voksenfest på mandag den 27. August. Vi ses selvfølgelig 🙂

God weekend