Så gik endnu en uge og en dejlig en af slagsen. Sensommeren viser sig for sin bedste side og den dejlige summen af glade børnestemmer får det hele til gå op i en højere enhed.

OBS: Vi søger vi paller og gamle fotorammer.

0. – 2. klasse har i denne uge taget hul på emnet Sommerfugle i naturfag – i næste uge arbejder vi videre med emnet, hvor vi blandt andet bliver klogere på dens livscyklus. I kreativ er vi gået i gang med at lave naturlegetøj, hvor vi startet med at lave en ringfanger. I dansk har 0. klasse arbejdet med bogstavet M. Fredag sluttede vi af med at lave 3D bogstaver i LEGO. I idræt har de spillet basketball på lave kurve. I musik har 0.-2. klasse øvet trommerytmer og øvet omkvæd på sensommervisen. Fredagen sluttede vi af med klassens time, hvor vi lavede samarbejdsøvelser i gymnastiksalen. Alle gik meget op i det og synes det var sjovt, så det var en god måde at slutte ugen af på.

3.-4 klasse har i matematik arbejdet videre med plus og minus. 3. – 4. klasse har afsluttet deres undersøgelser om Danmark og danskere. I 3.-4. går det derud af med Gummi-Tarzan. Dansk timerne flyver afsted. Der bliver skrevet en masse stikord, snakket om de forskellige afsnit og svaret på spørgsmål. De har også arbejdet personkarakteristik, om det indre og det ydre ved en person. I krea har de lavet fødselsdagsvimpler som er kommet op og hænge over vinduet. De er blevet så flotte. Da solen skinnede i onsdags var mange af eleverne ude og lave ansigter med skyggekrop. Det kom nogle ret gode billeder ud af det.

Ovenpå i dansk er vi nu gået i gang med to nye bøger, hos de store skal vi læse “Drengen i den stribede pyjamas” og i 5. Klasse og 6. Klasse skal vi arbejde med kort prosa og poetry slam ud fra nogle korte tekster i bogen “at blive set” af Bent Haller. I naturfag har 5.-6. klasse arbejdet sammen om at lave hypoteser. I gastro/krea er vi gået i gang med et forløb omkring foto kunst, vi har været rundt på skolen og tage nogle mega fede billeder, alle sammen med forskellige perspektiver og vinkler. 5.-6. klasse har arbejdet videre med deres drømmeværelse. i denne uge har fokus været på at tegne præcist i målestokforhold. 5.-6. klasse har påbegyndt et instrumentalnummer og øvet talekor og klapperytmer, for at finpudse samarbejds- og lytteevnerne.

7.-8. Klasse lavede i mandag gammeldags æblekage, og selvom de på ingen måde lignede hinanden. Så smagte begge kager fantastisk. Lone kunne lugte det på lang afstand og kom og smagte. 7.-8. klasse er i gang med at spille coldplay. 5. – 8. klasse har arbejdet med regelmæssige verber i engelsk.

Rigtig god weekend.

/Personalet.