Så er endnu en uge gået. Sensommervejret er over os og det betyder også, at der skal bruges både sommertøj og sandaler men også regntøj og måske endda støvler. Vi vil bede jer tjekke op på jeres børns garderobers indhold.
Det har været en hel almindelig uge med ”almindelig” undervisning både ude og inde. 5.-7. klasse har afholdt forældremøde.

I morgen lørdag er vi klar til cykelsponsorløbet. Der er indtil nu tilmeldt 30 cyklende deltagere, men der er plads til endnu flere. Der er endda et par lærere der stiller op. Man kan selvfølgelig også nå at tilmelde sig på dagen. Alle er selvfølgelig meget velkomne til at komme og heppe.
Efter cykelløbet løber voksenfesten af stablen; og vi glæder os!

På tirsdag den 6. september 2016 kommer tandplejen på besøg hos 0.-2. klasse og fortæller om, hvordan man børster tænder. Tirsdag vil der også være fotografering på skolen. Billederne vil blive taget udenfor på skolen arealer. Det vil blive muligt at se og bestille billederne efterfølgende.

Søndag den 18. september er der åben landbrug, hvor man har mulighed for at besøge en gård og opleve livet på gården. Her på Mors er det i Ørding fra kl. 10-16. Se mere på
www.aabentlandbrug.dk

0. -1. klasse er nu færdig med deres emne om fugle og vi er så småt begyndt at kigge på insekter. Vi skal bygge et insekthotel så dyrene kan flytte ind for vinteren.
2.-4. klasse er godt i gang med elefanter og deres Elephant Parade er blevet færdige. De vil snart blive hængt op i klassen. I udeskolen skal vi til at lave mad over bål og på trangia.

God weekend