I lørdags havde vi en fantastisk dag med cykelsponsorløb, hvor vi i alt kørte 450 Km og 11390 kr i sponsoraftaler ind, det syntes vi er super flot. De børn der cyklede længst på 1½ km´s ruten cyklede 30 km og de voksne som cyklede flest var omkring de 50 km. Efter cykelløbet var der om aftenen en herlig voksenfest, som først sluttede ud på de små timer.

Sidste fredag var 2-3-4 klasse i Limfjordsteateret, de så teaterstykket ”Tamme tigere findes ikke”. Det er den (næsten) sande røverhistorie om en forældreløs pige og hendes fantastiske og finurlige vej til at blive den legendariske tigerdressør Mable.

0.- 5. Har i udeskolen arbejdet med insekter, vandhul og kriblekrable. De har lavet nogle fine opgaver som kan ses ned langs gangen. I går lavede 5. klasse et løb for 0-4 klasse. Hvor der var forskellige aktiviteter om krible krable dyr.

6.-7. klasse har være i teatret, de så stykket ”et stenkast herfra” som er baseret på en virkelig hændelse i Australien i 90’erne, men som er yderst aktuelt i forhold til episoderne med kast af sten fra motorvejsbroer, som vi har oplevet i DK. Det gav stof til eftertanke til de elever og vi voksne som var med.

I næste uge er der Åben morgensang kl. 8.30 på skolen med boller og kaffe efter fortællingen. Sundhedsplejersken er på besøg i 0. klasse og på mandag har hun også pubertets undervisning med 5. klasse.

I morgen lørdag, er der atter 100 mils løb på Mors! Endnu engang går ruten igennem skolegården her i Sundby – I år er der taget et initiativ af Ivan (Massagetak) til et event i skolegården, og det støtter vi selvfølgelig op om. I år får vi endda mulighed for at heppe på to tidligere Sundby Friskole elever som deltager i løbet.

Derfor vil skolen lave en lille bod, hvorfra der sælges øl, sodavand samt pølser og brød. Overskuddet fra boden vil gå til skolens lejrkonto.

Vi åbner kl. 16.00.

Nu er prøvetiden på kor for alle dem der har lyst til at gå til kor, køre det fast fra næste fredag.

Til kalenderen : Vi er så heldige, at vi har fået en lejrskole i Sønderborg i uge 40, hvor hele skolen tager afsted fra tirsdag til fredag, mere info om det senere.

Sidste frist for aflevering af ansøgning om fripladstilskud er på mandag den 11.september.