Vi har i dag haft Åben Morgensang og rigtig mange forældre og bedsteforældre var med. Så der var fyldt godt op omkring kaffebordet. Det er så dejligt. Vi hørte historien om trolden og tryllestaven, som handler om en sur, gnaven, gammel trold der hader alle de andre dyr i skoven- nok mest fordi han er ensom. Alle skovens dyr er bange for ham. Heldigvis har en lille nisse en tryllestav, som trolden er bange for. Og det gør ham bare mere gnaven og misundelig på nissen. En dag narrer trolden tryllestaven fra nissen, og så er freden forbi i skoven – indtil at nissen og dyrene med list får narret tryllestavIMG_4879 (003)en tilbage. Og efter grundig eftertanke beslutter dyrene og nissen sig for ikke at give trolden noget af hans egen medicin, men til gengæld vil de gerne tilgive ham, og de bliver til sidst alle gode venner.

5. 6. og 7. klasse arbejder for tiden med billeder og billedanalyse- og de går vældigt op i det. Det er sjovt at se, hvordan de pludselig bliver opmærksomme, på billeder påen anden måde både i forhold til de virkemidler som både billeder og reklamer har i sig. De er jo ellers er vant til at kigge på billeder hele tiden.

IMG_4881 (002)

0-5. klasse er i øjeblikket ved at færdiggøre deres projekt med insekter. Der er blevet samlet insekter i massevis, læst om insekter, lavet fakta-kort og fremlagt. Vi har også tegnet insekter og lavet flyvende insekter i fimo-ler. Det hele er udstillet på gangen foran klasserne.

6. og 7. klasse arbejder i Naturfag med deres indre kort, danmarkskortet, europakortet samt verdens længde- og breddegrader.

Børnene har i dag fået sedler til arbejdsdag med hjem i tasken, og der skulle gerne være landet en mail ang. fælleslejr i jeres mailboks. IMG_4882 (002)

Glemmekassen er fuld 😉 Husk at se den efter, når I kigger forbi på skolen.

God weekend

Hilsen Astrid