Så blev det endnu engang weekend og vi kan kigge tilbage på ugen der er gik.

Vi takker for et rigtig godt forældremøde for de yngste klasser tirsdag aften. Det er dejligt med den gode opbakning!

0. – 1. klasse har i denne uge haft besøg af Slangen Sussi og Muldvarpen Mulle, som kom med hhv. S og M. En af opgaverne når dyrene kommer med et bogstav, er at finde ord, som dyret godt kan lide (ord med samme forbogstav). Det går der helt sport i, og de er virkelig gode og ivrige efter at finde så mange så muligt. Det resulterede i at Mulle fik hele 36 ord som startede med M. Udover at lære bogstavets lyd og fagter, arbejder vi også med formen, både på skrift og i materialer. I dag lavede vi ugens bogstaver i LEGO. 1. klasse har taget hul på læsningen og det har været savnet. I næste uge får de læs-selv bøger med hjem og det glæder de sig til.

I denne uge er 2. og 3. klasse startet med et nyt litteraturforløb. Vi er gået i gang med serien om Frøken Ignora. Vi har læst den første bog i serien og vil i den kommende tid læse flere bøger og gå i dybden med indholdet. Eleverne tog rigtig godt i mod den første bog, hvor Frøken Ignora har for vane at eksplodere, når tingene bliver svære for hende. 4. klasserne knokler løs med deres beskrivende tekster. De strukturerer deres fortællinger ud fra handlingsbroen. Vi har arbejdet med genren de seneste uger.

I udeskolen afsluttede vi forløbet om regnbuer ved at få færdigmalet vores ler-regnbuer. De står nu til udstilling i glasmontrerne. Vi fik samtidig startet op på vores efterårstema, da vi gik på jagt i nærområdet efter tegn på at efteråret er kommet.

Hos de store har vi i denne uge haft gang i grammatikken, vi har arbejdet i vores stavetræning, samt fået øvet og genopfrisket hvordan det er er med udsagnsleddet og grundleddet. Der er godt gang i klassen og de har alle en lyst til at lære, så der er nogle rigtig gode muligheder for spændende forløb.
I næste uge må alle ovenpå meget gerne medbringe enten iPad eller computer da vi går i gang med et nyt forløb omkrig avisartikler.

Madordning:
7. klasse har sendt sedler med alle børnene hjem med bestilling til mandagsmad. Vi håber der som altid er god opbakning.

Rigtig god weekend til jer alle.

De bedste hilsner fra lærerne