Endnu har vi fantastisk vejr. Solen skinner og børnene er ude. Der er mylder og liv i både skoven og på fodboldbanen. Der bliver bl.a. bygget huler, spillet fodbold, rundbold og stratego. Store og små leger og spiller på kryds og på tværs af hinanden. Det er en fornøjelse at se.

5.-7. klasse har været på Bjergby Friskole for at se teater. Det var en barsk historie der hed ”Drømmen om Amerika”. Den satte nogle tanker i gang.

Fritteren ønsker sig spil til Xbox 360. Husk at se på aldersgrænsen. Vi ønsker os også gryder og pander til bålet. Har I legetøj jeres børn ikke bruger mere, må I gerne tænke på os. Har nogle noget kraftigt pil er vi aftagere. Det skal bruges til buer.

Husk at der næste lørdag er arbejdsdag. Vi starter klokken 8.30. I jeres mail ligger en seddel på arbejdsgrupper.

Udeskole 0.-1. Klasse

Vi var ude og finde grankogler til vores insekt hotel, og blade til vores billeder. Billederne blev lavet som lag på lag billeder, hvor der til sidst flyttede en edderkop ind på billeder. Billederne kan ses på gangen ved 2.-4. klasses lokale.

2.-4. klasse laver stadig mad på trangia.

Husk at der på næste lørdag den 1. er arbejdsdag. Vi starter klokken 8.30. I jeres mail ligger en seddel på arbejdsgrupper.

God weekend til alle.