I denne uge har vi været meget ude af huset. I tirsdags var vi med Svende Grøn i Ansgar kirken, hvor vi sang morgensang. Derefter fortalte Svende om Heides værker på gravstenene på kirkegården, og børnene tegnede nogle af motiverne. Derefter gik turen til Præstbro, hvor vi fandt natur skulpturer, der lignede mennesker. Eleverne fandt skulpturelle grene, som de omdannede til menneskelignende skulpturer. Deres værker er udstillet i montren i biblioteket, de er blevet rigtig fine. Vi var på hjemvejen ved at misse bussen, ja, den kørte faktisk, men en rigtig sød buschauffør hjalp os, så bussen vendte om, og kom tilbage og hentede os. Mange mange tak for hjælpen til chaufførerne ved Morsø turistfart.

I går var vi i Skyum til idrætsdag. Det var en fantastisk dag med masser af aktivitet, og børnene i 1.-2. klasse gav den virkelig gas. De var helt fantastiske at have med på tur. Vi er simpelthen så stolte af vores børn – også når vi har dem med ud af huset.

I næste uge skal vi til Heltborg og leve i jernalderen, som introduktion til vores historiske emneuge i uge 41. Torsdag er det 0-4 klasse, der skal af sted og fredag 5-7. klasse. Begge dage er det fra klokken 9-13, så eleverne skal møde til normal tid.

Børnene har i dag fået en seddel med hjem om arbejdslørdag den 5. oktober. Bemærk at sedlen skal afleveres igen på mandag. Vi har udsat voksenfest og cykel sponsorløb .

Vi har ubudne gæster. LUS! Mange lus er flyttet ind. Det ville være dejligt, hvis I vil kigge jeres barn efter i weekenden for logerende, så vi på mandag ikke har ubudne gæster.

God weekend