Så gik endnu en uge. Det går godt nok stærkt, og det varer ikke længe, så står efterårsferien for døren.

I dag har vi haft Åben Morgensang, hvor Heidi fortalte historien ”Hønen der tripper om på bjerget” Det er dejligt, når forældre og bedsteforældre er med til morgensang og fortælling, men der er plads til endnu flere. I er selvfølgelig også altid velkomne til at være med til morgensang.

0. til 4. klasse har i blæst og regn på udeskoledagen arbejdet med små dyr. De både så, rørte og fremstillede dem selv i trylledej, ståltråd og ostevoks.

Der mangler endnu enkelte sedler vedr. fritter-børnenes efterårsferie.

Da efteråret, regn og rusk nu har ramt os, står vi og mangler reservetøj, så ligger i inde med tøj der måske ikke helt passer jeres børn eller har i overskud, kan vi godt bruge t-shirts, bukser, trøjer osv.

Og sidst men ikke mindst. Vi glæder os til at se Jer i morgen til arbejdslørdag.

På forhånd god weekend.