Så gik endnu en uge på Sundby Friskole, en normal uge vel og mærke. De kommende to uger står skolen på den anden ende, da vi skal i gang med årets teaterstykke. Formentlig kan vi, efter det sædvanlige kaos, en masse sved og nok også en enkelt tårer fremvise et fantastisk teaterstykke for alle forældre, søskende og hvem der ellers kunne tænke sig at kigge forbi. Vi glæder os i hvert fald!

I denne uge har 0.-1. klasse arbejdet med ugeskema. De kender nu de nyere opgaver, og de klør alle på og giver den gas. 1. klasse har igen fået læsebøger med hjem. Husk at få læst mindst 10 minutter hver dag! Børnene vil også i teaterugerne få en ny læsebog med hjem. 0. klasse fik i ugens løb besøg af hunden Holger som kom med bogstavet H. Et bogstav som er dejlig nem at huske, fordi det siger som en træt hund.

2.-4. klasse har arbejdet med opgaver, der gerne skulle udvikle elevernes stavning. Det er et nyt emne vi har taget fat på i de opdelte bloktimer. Eleverne arbejder på individuelle niveauer og der bliver knoklet med opgaverne. Vi fortsætter arbejdet efter teater og vinterferie. Derudover har eleverne haft en kreativ opgave som en del af deres ugeskema. Det er der kommet flotte vinterbilleder ud af. Eleverne skulle tegne træer i en vinterskov med fokus på skygger. Derefter skulle de vælge et dyr, der lever i skoven om vinteren i Danmark. De har tegnet dyret og dets spor i vinterlandskabet.

I udeskole har vi været ved at skille noget elektronik af. Det gik eleverne meget op i, og det er sjovt at se, hvad der er inde i en computer, et tastatur og andet elektronik. I torsdags skulle alle delene så bruges til at lave skraldekunst. Det er der kommet virkelig mange sjove og fine figurer ud af. De er udstillet på biblioteket, så tag et smut forbi og kig.

Huskeliste:

– På mandag skal 0.-3. klasse huske svømmetøj! Vi tager 0. klasse med en tur i svømmehallen de næste to mandage, og 4. klasse bliver tilbage på skolen og øver teater.

– I næste uge starter vores arbejde med teater. Vi har derfor ikke normalt skema. Alle børn møder fra 8.30-13 hver dag. 4. klasse og opefter må dog forvente lidt længere dage, fordi de skal øve skuespil og musik.

/Lærerne