Mange tusind tak for en fantastisk lejr. Vi/ I har simpelthen de bedste børn i hele verden. Det var så dejligt at få lov til at være sammen med dem og dele 4 skønne dage. Vi havde travlt med at se alt det, vi kunne nå i det sønderjyske mens regnen fossede ud af skyerne i stride strømme, men børnene tog det hele med oprejst pande, selv om de var både våde og trætte. Vi syntes at de var super seje, både de små, mellem og store som slet ikke havde hjemve og som gik ”100km” i regn og blæst uden at kny og de store som hjalp til alle vegne; både i køkkenet, med leg og hygge hos de små og tog tørnen med toiletterne på hjemrejsedagen. Tak for 4 skønne dage, det gør vi snart igen.

DSC_0167

I går havde vi et event i Vildsund i Hyttefadet hvor 5-6-7 klasses band og musik hold spillede fra klokken 15-17, og de er altså super gode. Ole har lagt en lille video ud på Facebook.

I dag har vi haft motionsdag. Vi var på Fælleden, hvor vi lavede forskellige aktiviteter frem for at gå og løbe turen rundt om Fårtoft. I stedet lavede hurtig-kubb og forhindringsbane, spillede Battle og legede det gyldne skind. Det var en fantastik dag, og vi tror, at I får nogle trætte børn hjem, for de har virkelig knoklet hele dagen.

I aften er der traditionen tro FIFA-turnering hvor 8 hold er tilmeldt og skal dyste om den eftertragtede vandrepokal. Desværre kan de forsvarende mestre ikke deltage, da de ikke kun spiller bold i den virtuelle verden men også skal forsvare deres hold i den virkelige verden. Det betyder at pokalen under alle omstændigheder vil komme på nye hænder. Hvem mon tager den med hjem? Kom og hep på holdene. Vi starter klokken 17. Der er mulighed for at købe en sodavand eller noget til den søde tand.

I går var 0.-4. klasse i skoven og se på efteråret og de blev rigtig godt blæst igennem. Men trods blæst, havde de en dejlig dag hvor de fik efteråret at se.

Nu er det blevet tid til efterårsferie og alle glæder sig; både børn og voksne. HUSK, at det nu er tid til varmt tøj og det er rigtig vigtigt at der er skiftetøj i deres garderober.

Rigtig god efterårsferie til alle.

Hilsen Astrid